Boldog új évet Sherlockkal!

Január elsején végre-végre visszatér a képernyőre a világ legszexisebb nyomozója, Benedict Cu… ööö azaz Sherlock Holmes! Csekkold a harmadik évad új fotóit és az izgi trailert!

2013.12.27. 00:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Boldog új évet Sherlockkal!

A második évad ott ért véget, hogy a főszereplő Mr Holmes a mélybe vetette magát egy londoni épület tetejéről – sőt, még azt is láttuk, hogyan temették el, és milyen szívettépően bánkódott érte legjobb barátja, Watson. Persze azt mindenki gondolta, hogy Sherlock majd valahogy visszatér, de hogy miképpen éled újra, az még a lenti trailerből sem derül ki.

De sebaj, mert már tényleg csak pár nap és megtudhatsz mindent; sőt mivel a forgatókönyvet továbbra is Mark Gatiss írja (aki egyébként Holmes bátyát, Mycroftot alakítja!), biztosak lehetünk benne, hogy nem csalódunk majd a folytatásban. Az új fotók alapján egyébként kiderül azért néhány dolog az új évadról: például az, hogy Watson (aki furcsa bajszot növesztett az elmúlt két év alatt) új barátnőt szerez!


A lányt Martin Freeman bareátnője, Amanda Abbington alakítja majd, aki hatalmas rajongója a sorozatnak. És van még egy örömhírünk: még az évad elindulása előtt, karácsony első napján a BBC-n bemutatnak majd egy mini Sherlock-epiódot is, aminek a címe Many Happy Returns lesz. Na, ki várja már nagyon a folytatást?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Kedves Loki, köszönjük a kérdést, amit valószínűleg nézők ezreiben ültettél el: nárcisztikus dolog belezúgni valakibe, aki külsőleg és belsőleg is félelmetesen hasonlít hozzád, vagy csak egy meglepő örökség az evolúciótól? Beleástuk magunkat a témába.

Ezeket a sztárszerelmeket legszívesebben örökre elfelejtenénk

Vannak sztárpárok, akiket imádunk együtt, vannak, akikről el is feledkezünk a kapcsolatáról, és vannak az alábbi sztárszerelmek. Ezek annyira randomak és megmagyarázhatatlanok, hogy legszívesebben visszamennénk abba az időbe, amikor még békésen éltünk, mert nem hallottunk róluk.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?