Ők lesznek a 2014-es pasikedvenceid

Fogadjunk, rögtön izgatottabban fogod várni az újévet, ha eláruljuk, milyen helyes pasik tarolnak majd a mozikban és új sorozatokban. Sőt, jövőre egy régi kedvencünk is visszatér!

Ők lesznek a 2014-es pasikedvenceid

Scott Eastwood
Clint Eastwood fia már idén belopta magát a szívünkbe szexis fotóival, de jövőre végre a moziban is láthatjuk izmos felsőtestét. Sőt, rögtön három filmben is! A legjobban a Fury című második világháborús filmet várjuk, amiben Brad Pittel és Shia LeBeouffal együtt szerepel majd.

Jack Reynor
Az ír származású színész idén már feltűnt az Elpuskázva című vígjátékban Vince Vaughn mellett, de az igazán nagy dobását 2014-re időzítette. Ő lesz ugyanis a következő Transformers mozi egyik főszereplője.

Theo James
Theo jövőre már 30. szülinapját ünnepli, de Hollywood csak most fedezte fel magának a szívtipró külsejű srácot. A beavatott című regényfeldolgozás (amiben Theo lesz a pasi főszereplő) szerintünk legalább akkorát fog robbantani, mint Az éhezők viadala, így 2014 Theo szerencseéve lesz.

Skylar Astin
A Tökéletes hang Jesse-je jövőre feltűnik a Glee-ben. A New Direction ugyanis benevez egy országos dalversenybe, Skylar pedig a rivális banda egyik vezetőjét alakítja majd. Ráadásként készül a Tökéletes hang folytatása is!

Josh Holloway
Ha te is odáig voltál a Lost vagány rosszfiújáért, akkor van egy jó hírünk! Josh végre visszatér a képernyőre egy vadiúj sorozattal. Az Intelligence című akciósorozatban egy robottechnikával felturbózott ügynököt játszik majd, de azért most is sokszor megvillantja jellegzetes Sawyer-pillantását.

Még több

Szex-Szerelem