5 tévhit a huszonéves srácokról

Lefogadjuk, hogy ha valaki megkérdezné tőled, milyenek a veled egykorú srácok, holnap estig tudnád sorolni a tulajdonságaikat (akár fontossági-, vagy ábécé sorrendben is). De azt ugye tudod, hogy van pár kritika, amit nem érdemelnek meg?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 tévhit a huszonéves srácokról

1. Teljesen infantilisek

Oké, lehet, hogy odavannak a fantázia fociért, és néha értelmetlen dolgokban versenyeznek egymással (például, hogy ki tud egyszerre több pattogatott kukoricát tömni a szájába). De mindez nem jelenti azt, hogy semmilyen hasznos és érdekes dologgal nem foglalkoznak! Szóval ahelyett, hogy ezekkel a szokásaikkal elriasztanának, inkább hagyd, hogy lenyűgözzenek, mondjuk azzal, hogy milyen szuper könyveket olvasnak, és mennyire másképp gondolkodnak a világról, mint te!

2. Csak a szexre hajtanak

Persze, nagyon is szeretnének ágyba bújni veled, de ha minden klappol köztetek, nem fognak fejvesztve menekülni a kapcsolattól. Sőt, inkább örülnek, hogy megkaphatnak… újra és újra!

3. Érzelmileg analfabéták

A húszas éveikben járó srácok sokszor megkapják azt a kritikát, hogy nem elég érzékenyek és törődőek. És persze tényleg vannak köztük olyanok, akiknek fogalmuk nincs, hogyan nyugtassanak meg, ha sírsz, vagy hogyan mondják el, mennyire szeretnek téged. A legtöbbjük viszont ennyi idős korára túl van pár családi és szerelmi krízisen, és ennyi tapasztalattal pontosan tudja, hogyan kezelje az érzékenyebb szitukat.

4. Egyedül életképtelenek

Természetesen vannak olyan pasik, akik a fagyasztóba rakják a zacskós levest, nehogy megromoljon, de azért a legtöbb huszonéves srác pontosan tudja, hogyan dobjon össze magának egy finom vacsit. Sőt, a mosógéppel is közelebbről megismerkedtek már, és bár kívülről úgy tűnik, mintha bénáznának, valójában takarítani is tudnak! Szóval, ha a segítségedet kérik valamilyen házimunkában, ne dőlj be rögtön ennek az átlátszó trükknek…

5. A ruhatáruk teljes katasztrófa

A csajok segítsége persze sokszor jól jön, de azt el kell ismerni, hogy a húszas éveikben járó pasik már értenek valamicskét a divathoz. Oké, a póló-farmer kombót legalábbis tuti, hogy a tökélyre fejlesztették!

Címkék: érzelem párkapcsolat pasik randi szerelem szex szokások tévhit

Még több Szex-Szerelem

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

Nem is gondolnád, de egy hétköznapi szexpózi is végződhet brutális sérüléssel!

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Mit tud a Kivin-módszer, amit más nem, és tényleg olyan gyorsan orgazmushoz vezet? Most kiderül!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?