6 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod

Az utóbbi időben egyre gyakrabban érzed úgy, hogy a kapcsolatod már nem az igazi? Egy-egy vita vagy apróbb hullámvölgy minden szerelmespárnál felbukkan, de ha ezek a jelek rátok is teljesen igazak, akkor mindenképpen eljött az ideje egy őszinte beszélgetésnek!

6 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod

1. Máshogy kommunikáltok egymással
Egy hosszú távú kapcsolatban teljesen normális, ha egy idő után már nem bombázzátok egymást szerelmes üzenetekkel egész nap, de ha a “Hiányzol” és a “Szeretlek” helyét teljesen átvette a “Ne felejts el hozni egy kis tejet a boltból”, akkor mindenképpen hozd szóba a dolgot a pasidnál!

2. Egyre ritkábban bújtok ágyba
Ha már egy ideje összebútoroztál a pasiddal, akkor teljesen érthető, hogy nem töltitek a nap minden percét a hálószobában. Ha viszont az összebújások helyett szívesebben nézitek meg tizedszerre is a Reszkessetek, betörők! ismétlését, akkor valószínűleg kicsit ellaposodott a kapcsolatotok. Nyugi, ezt szerencsére simán rendbe lehet hozni, de az első lépés mindenképpen az, hogy eldumáltok a problémáról!

3. Sosincs időtök egymásra
Régebben folyton együtt lógtatok, most pedig simán eltelik úgy négy-öt nap, hogy még egy kávéra se futtok össze? Ha mondjuk húzós hetetek van a melóban, akkor ez belefér, de ha még a szabadnapodon is szívesebben töltöd az idődet a kedvenc sorozataiddal, mint a pasiddal, akkor valami tuti nincs rendben.

4. Már nem jártok együtt szórakozni
Nincs azzal semmi baj, ha egy-egy szombat estén te inkább a csajokkal mész el bulizni, míg ő a haverjaival nézi meg a meccset. A problémák akkor kezdődnek, ha ez minden hétvégén így alakul, ez ugyanis azt jelenti, hogy sokkal jobban érzitek magatokat a másik nélkül!

5. Folyton ugyanazokon a dolgokon civakodtok
Hiába próbáltátok meg legalább egy tucatszor megbeszélni a problémáitokat, valahogy mégis újra felbukkannak egy-egy vita során? Emiatt persze egy idő után sokkal stresszesebb leszel, és még több apróságon kapsz majd össze a pasiddal. Ebben a szituban nem jó ötlet magadban mérgelődni, de az sem jó megoldás, ha azonnal vitatkozni kezdesz a fiúddal. Ez ugyanis hosszú távon akár szakításhoz is vezethet!

6. A kapcsolatotok nem fejlődik
Ha együtt vagytok már egy ideje, de még sosem beszéltetek a jövőről, vagy esetleg nem terveztek hosszútávra programokat (például egy közös nyaralást), akkor a kapcsolatotok valószínűleg megrekedt egy szinten. Ilyenkor érdemes szóba hoznod a dolgot, hiszen simán előfordulhat, hogy a srácnak ez fel sem tűnt, de akár az is lehet, hogy kételyei támadtak. Akármelyik verzió az igaz, egy komoly beszélgetéssel közelebb kerülhettek a megoldáshoz!

Még több

Szex-Szerelem