Ez a világ legbénább lánykérése

Ha most azt hiszed, azok a lánykérések a legmenőbbek, mikor a pasi igazán nagy durranással áll elő, és a sztori bejárja az internetet, akkor a véleményed hamarosan meg fog változni… Ezt garantáljuk!

Ez a világ legbénább lánykérése

Minden srác szeretné, ha a lánykérés egy emlékezetes pillanat lenne, ráadásul mióta a különböző flashmobok és más, romantikus ötletek teljesen elárasztották a netet, a csajok elvárásai is megváltoztak. Nem csoda, hogy egy kínai programozó srác is nagyon rákészült arra, hogy megkérje a barátnője kezét, és egy igazán különleges ötlettel állt elő, aminek megvalósítására ráadásul 82.000 dollárt (azaz kb. 18 millió forintot) költött!

A terve az volt, hogy egy parkolóban fog fél térdre ereszkedni, méghozzá egy hatalmas szívecskében – amit 99 darab új iPhone 6s dobozából rakott ki.


A csajszinak viszont más elképzelései voltak a kapcsolatukról, a geek srácnak így sajnos kedvenc kütyüjei – illetve a családja és legjobb barátai – körében egy csúfos visszautasítással kellett szembenéznie.


A sztoriban a slusszpoén viszont az, hogy az egész meglepire épp november 11-ét választotta ki, ami Kínában a szinglik napja, hiszen ebben a dátumban csak 1-es számjegyek szerepelnek. Hát, sajnáljuk, hogy így alakult a love sztori, és bízunk benne, hogy a telókat még visszaveszik a boltban!

Még több

Szex-Szerelem