A 7 legtüzesebb filmes szexjelenet

Tudod, mitől melegedhetsz ki egy pillanat alatt ebben a hidegben? Ha megnézed a kedvenc filmjeid legvérforralóbb összebújásait!

A 7 legtüzesebb filmes szexjelenet

1. Már attól elönt egy kicsit a forróság, ha Ryan Goslingra gondolsz? Hát, ha még elképzeled, milyen jó lenne Emma Stone helyében lenni, aki egy lepedő alatt lehet egy ilyen dögös hímmel, mint az Őrült, dilis szerelem című filmben.

Szex - Film - Ryan Gosling - Cosmopolitan (1)

2. Tényleg Ryan Gosling az egyik legtüzesebb hím, hiszen még arra is képes volt, hogy a csuromvizes és a hidegtől reszkető Rachel McAdams gyorsan átmelegedjen, amikor a Szerelmünk lapjaiban vadul egymásnak estek!

Szex - Film - Ryan Gosling - Cosmopolitan (2)

3. Ezt nevezik ágyrengető hancúrozásnak! Ki ne szeretne ilyen heves akcióba lendülni a kiszemelt pasival, mint ahogy azt Robert Pattinson és Kristen Stewart tették a Hajnalhasadásban?

Szex - Film - Robert Pattinson - Cosmopolitan
4. A könyvtár téged is beindít mióta láttad a Vágy és vezeklés című filmet? Nem csoda, hiszen ahogy Keira Knightley kapaszkodik a polca, elárulja, mennyire élvezetes egy ilyen titkos helyen egymásnak esni.

Szex - Film - Keira Knightley - Cosmopolitan
5. Lehet, hogy Angelina Jolie annyira nem szereti ezt a jelenetet, pedig képtelenség betelni Brad Pitt meztelen popójának a látványával, amit a Trójában villant meg.

Szex - Film - Brad Pitt - Cosmopolitan
6. Látod, Kate Winslet és Leonardo DiCaprio is egy fagyos helyen bújtak össze, de még a kocsi ablaka is bepárásodott tőlük a Titanicban.

Szex - Film - Leonardo DiCaprio - Cosmopolitan
7. Egyszerűen nem maradhat le a listáról a Micsoda nő „zongorajátéka” sem, hiszen biztosan neked is a kedvenceid között volt ez a film. Már csak emiatt a pikáns akció miatt is.

Szex - Film - Micsoda nő - Cosmopolitan

Még több

Szex-Szerelem