Ez minden idők legdurvább megcsalós sztorija

Azt gondolod, hogy nincs is annál borzalmasabb szitu, mint mikor rajta kapod a pasidat egy másik nővel? Képzeld, egy lánnyal még ennél is durvább dolog történt!

Ez minden idők legdurvább megcsalós sztorija

A srácoknak több magyarázatuk is van arra, miért csalják meg a barátnőjüket, és arra is van pár tuti szövegük, ha lebuknának. Az viszont biztos, hogy ilyen vicces sztorival még nem találkoztál! Egy csaj épp hazaért, mikor meglátta, hogy a pasija és egy másik nő éppen a nappalijukban szexin táncol egymással. A megcsalt barátnő, azonnal előveszi a telefonját, hogy felvétel készítsen az egészről, majd beront a szobába és kérdőre vonja a pasiját. A srác válasza pedig arra, hogy mégis ki ez, nagyon meglepő: „Ez csak egy szexbábu.”

Szerencséjére a lány azonnal kapcsol, gyorsan ledermed, és meg sem mozdul. Ennek ellenére nem veszi be a barátnő és lökdösni kezdi őt, aki persze néha megmozdul. A srácnak persze erre is megvan a magyarázata: olyan modern szexbábu, hogy reflexmozdulatokra is képes. A lány még körülbelül fél percig bírja a szitut, utána gyorsan összeszedi a cuccait és lelép. Sajnos ezután a felvétel leáll, és nem derül ki, mi történik miután kettesben maradnak. Elképesztő sztori, ugye?

A vicces videó pár napja jelent meg egyébként a Twitteren, amit mostanra több, mint 15 ezren osztották meg. Persze sokak szerint kamu a felvétel és az egészet csak megrendezték. Szerinted mi az igazság?

Még több

Szex-Szerelem