2018.04.24.@ 13.04

5 jel, hogy nem lesz hosszútávú a kapcsolatod

Ugye te is hallottál már a vízválasztó 7. évről egy kapcsolatban? A szakemberek szerint előre megjósolható, hogy mennyire lesz hosszútávú a szerelmetek, ha ugyanis a következő jeleket tapasztalod, akkor bizony lengedezik a piros zászló!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 jel, hogy nem lesz hosszútávú a kapcsolatod

Teljes biztonságban

Oké, természetesen mindenki komfortosan szeretné magát érezni egy kapcsolatban, de Alisha Powell, párkapcsolati szakértő szerint két-három év után, a párok sokszor egyértelműnek veszik, hogy a másik fél mellettük van. „Ez viszont nem jó jel, mert azt tükrözheti, hogy már nem törődünk annyira a társunkkal” – magyarázza a szakember. Ezt úgy tudod kiküszöbölni, ha ilyenkor is több apró szívességet és figyelmességet teszel a szerelmed felé.

Minőségi idő

Persze mindketten tudjátok, hogy úgyis együtt töltitek otthon a nap végét, ez azonban nem azt jelenti, hogy minőségi időt is szánnátok egymásra. „Előfordulhat, hogy hirtelen fontosabbá válik a munkád, a barátaid, a hobbijaid a szerelmednél” – meséli a szakértő. Kezdjetek el újra randizgatni, menjetek el vacsizni vagy moziba, mint régen!

Kettesben magányosan

Gyakori hiba egy kapcsolatban, hogy a felek már nem figyelnek oda a másik életére, csak a sajátjukkal vannak elfoglalva. Tehát, ha teljesen egyedül érzed magadat, annak ellenére, hogy életed szerelmével élsz, akkor ideje cselekedni. Nagyon fontos, hogy állandóan megbeszéljétek egymással a dolgaitokat, meséljetek a napotokról, éljetek át együtt közös élményeket!

Elégedetlenkedve

Mindegy, hogy a mindennapos feladataitokkal vagy a szexuális szokásaitokkal nem vagy megelégedve, az tuti, hogy ha nem veszed észre időben, akkor a belső feszültséged megmérgezi a kapcsolatotokat! Ha úgy érzed, hogy már unalmas a szerelmeddel az ágyban vagy túlságosan szürkék a hétköznapjaitok, akkor fedezzetek fel új dolgokat együtt! „A legjobb megoldás, ha szeretnénk áthidalni az elégedetlenségünket, ha új közös élményeket viszünk be az életünkbe” – tanácsolja a terapeuta.

Leplezetlenül

Nem kell ahhoz egy harmadik személynek felbukkannia, hogy titkolózz a pasid előtt! Elég csak néhány apró rejtegetnivaló ahhoz, hogy egyre jobban eltávolodj a szerelmedtől. Persze mindenkinek vannak csajos dolgai, amiket csak a barátnőivel oszt meg, azonban az őszinteség az egyik legfontosabb alappillére egy hosszútávú kapcsolatnak. „Ha kezdesz eltitkolni olyan történéseket, amiket előtte megosztottál a szerelmeddel, az azt jelzi, hogy már nem bízol meg benne annyira” – véli a szakember. Nem árt gyakran emlékeztetni magadat, hogy mégiscsak ő a legjobb barátod!

Címkék: kapcsolat szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Kiderült: ennyi idő alatt teheted túl magad egy szakításon

Kiderült: ennyi idő alatt teheted túl magad egy szakításon

Egy párkapcsolat lezárása sosem könnyű, időt kell hagynod, hogy begyógyuljanak a sebek...

„Ezért döntöttem úgy, hogy megcsalom a férjem”

Egy nő nyílt levélben vallotta be, hogy félrelépett: méghozzá azért, hogy jobb legyen a szexuális élete…

Férje helyett 2000 követőjével osztotta meg szexvideóját

Simán bekerülhet minden idők legkínosabb szexbakijai közé!

Tönkreteszi a kapcsolatodat, ha azonnal lefekszel a pasiddal?

Vagy épp az ellenkezőjét éred el vele, és még jobban fog szeretni?

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?