2018.04.24.@ 13.04

5 jel, hogy nem lesz hosszútávú a kapcsolatod

Ugye te is hallottál már a vízválasztó 7. évről egy kapcsolatban? A szakemberek szerint előre megjósolható, hogy mennyire lesz hosszútávú a szerelmetek, ha ugyanis a következő jeleket tapasztalod, akkor bizony lengedezik a piros zászló!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 jel, hogy nem lesz hosszútávú a kapcsolatod

Teljes biztonságban

Oké, természetesen mindenki komfortosan szeretné magát érezni egy kapcsolatban, de Alisha Powell, párkapcsolati szakértő szerint két-három év után, a párok sokszor egyértelműnek veszik, hogy a másik fél mellettük van. „Ez viszont nem jó jel, mert azt tükrözheti, hogy már nem törődünk annyira a társunkkal” – magyarázza a szakember. Ezt úgy tudod kiküszöbölni, ha ilyenkor is több apró szívességet és figyelmességet teszel a szerelmed felé.

Minőségi idő

Persze mindketten tudjátok, hogy úgyis együtt töltitek otthon a nap végét, ez azonban nem azt jelenti, hogy minőségi időt is szánnátok egymásra. „Előfordulhat, hogy hirtelen fontosabbá válik a munkád, a barátaid, a hobbijaid a szerelmednél” – meséli a szakértő. Kezdjetek el újra randizgatni, menjetek el vacsizni vagy moziba, mint régen!

Kettesben magányosan

Gyakori hiba egy kapcsolatban, hogy a felek már nem figyelnek oda a másik életére, csak a sajátjukkal vannak elfoglalva. Tehát, ha teljesen egyedül érzed magadat, annak ellenére, hogy életed szerelmével élsz, akkor ideje cselekedni. Nagyon fontos, hogy állandóan megbeszéljétek egymással a dolgaitokat, meséljetek a napotokról, éljetek át együtt közös élményeket!

Elégedetlenkedve

Mindegy, hogy a mindennapos feladataitokkal vagy a szexuális szokásaitokkal nem vagy megelégedve, az tuti, hogy ha nem veszed észre időben, akkor a belső feszültséged megmérgezi a kapcsolatotokat! Ha úgy érzed, hogy már unalmas a szerelmeddel az ágyban vagy túlságosan szürkék a hétköznapjaitok, akkor fedezzetek fel új dolgokat együtt! „A legjobb megoldás, ha szeretnénk áthidalni az elégedetlenségünket, ha új közös élményeket viszünk be az életünkbe” – tanácsolja a terapeuta.

Leplezetlenül

Nem kell ahhoz egy harmadik személynek felbukkannia, hogy titkolózz a pasid előtt! Elég csak néhány apró rejtegetnivaló ahhoz, hogy egyre jobban eltávolodj a szerelmedtől. Persze mindenkinek vannak csajos dolgai, amiket csak a barátnőivel oszt meg, azonban az őszinteség az egyik legfontosabb alappillére egy hosszútávú kapcsolatnak. „Ha kezdesz eltitkolni olyan történéseket, amiket előtte megosztottál a szerelmeddel, az azt jelzi, hogy már nem bízol meg benne annyira” – véli a szakember. Nem árt gyakran emlékeztetni magadat, hogy mégiscsak ő a legjobb barátod!

Címkék: kapcsolat szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?