2018.08.02.@ 06.08

„Elmondtam a legjobb barátomnak, hogy megcsalták, ez történt”

Nem egyszerű közölni a rossz hírt, de kitalálni sem egyszerű, hogy egyáltalán a te felelősséged-e elmondani valakinek, ha megcsalják.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Elmondtam a legjobb barátomnak, hogy megcsalták, ez történt”

Facebook buktatókkal

A Cosmónak nyilatkozó srác és haverja 25 évesek voltak, amikor kiderült, hogy a barátját átvágja a barátnője. A srácok egy diákszövetségben voltak, vagyis gyakorlatilag 0-24 együtt voltak, egy helyen éltek, egy helyen dolgoztak és tanultak is. Elmondása szerint haverja és annak barátnője boldogok voltak, vagyis soha nem gyanakodott, hogy gond lehet. Végül elég cikis módon derült ki, hogy a haverját csúnyán átverik. A srác egy buliban volt pár barátjával, akiknek egy ismerőse a helyen azzal kérkedett, hogy hamarosan találkozik egy csajjal, akivel megbeszélték, hogy együtt töltik az éjszakát. Mindenkinek elkezdte mutogatni a lány fotóját. A srác alig hitt a szemének, mikor megláta, hisz a haverja barátnője volt az. Nem akarta abban a hitben hagyni a srácot, hogy a lánnyal minden oké, ezért úgy döntött, elmondja, mi történt, de pár napot még így is várt, mert sokáig ő sem akarta elhinni. A barátja először azt hitte viccel, majd haragudott rá és biztos volt benne, hogy téved. Egy közös ismerősük azonban megerősítette a rossz hírt. A csaj végül nem tagadta a dolgot és szakítottak is. A két srác pedig bár már nem lakik együtt, de azért nagyon jóban maradt egymással.

Kocsma túra

A második megszólaló egy csajszi, akinek a legjobb barátja egy srác – nevezzük Tomnak, a srác hűtlen barátnőjéét pedig Rachelnek. A lány és Tom 27 évesek voltak, Rachel pedig 25, amikor az eset történt. Együtt nőttek fel, még gimibe is együtt jártak és később is tartották a kapcsolatot. Tom és Rachel már másfél éve együtt voltak, amikor a lány hazament hálaadásra, és meglátta a város egyetlen kocsmájában Rachelt, ahogy egy pasival smárol, aki egyértelműen nem Tom volt. Az igazi pasi ugyanis éppen otthon feküdt betegen. Akkor azt hitte, hogy Tom és Rachel szakítottak, így nem foglalkozott a dologgal, de pár nappal később, az ünnepek után, amikor egy Insta-fotón látta, hogy még mindig egy pár, úgy döntött, felvilágosítja barátját. Végül sms-ben írta meg neki, Tom pedig nem nagyon reagált semmit, csak azt kérdezte, biztos-e abban, amit látott. Rachel persze mindent tagadott és azt mondta Tomnak, hogy lánybarátja hazudott, méghozzá azért, mert szerelmes belé. Tom hitt a lánynak, így nem szakítottak. Kapcsolatuk azonban nem bírta tovább pár hónapnál és végül szétváltak, amikor kiderült, hogy a csaj egy másik pasival flörtölget Snapchaten. Tom ekkor bocsánatot kért barátnőjétől, akivel még mindig jóban vannak, de már nem annyira, mint régen.

Barátnőm barátnője

A harmadik nyilatkozó egy lány, akinek legjobb barátnőjével, Erinnel kellett közölnie, hogy annak pasija, Chris megcsalta őt. Középiskola óta elválaszthatatlan barátok voltak, így jól ismerte Erint. Már kapcsolatuk elején látta, hogy Chris egy igazi tuskó. Na meg az is feltűnt neki, hogy a srác nagyon sokszor nem veszi fel a telefonját Erinnek, illetve látta azt is, hogy a srác más nőkkel flörtöl. Aztán a lány egy csajismerőse elmondta neki, hogy többször is lefeküdt Chrisszel, amíg a srác Erinnel járt. A barátnő nem bírta magában tartani a dolgot és másnap el is mondta Erinnek, hogy mi történt. Erin persze sírt, mert bár tudta, hogy Chris nem az a tipikus jófiú, de nem akarta ezt bevallani magának. Mikor szembesítették Christ, mindent tagadott, de azonnal le is lépett és soha többé nem kereste Erint. A csajok természetesen jóban maradtak, Erin pedig találkozott egy olyan sráccal, aki nem akkora tuskó, mint Chris, akivel azóta is együtt van.

Címkék: barátság megcsalás párkapcsolat szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?