2018.08.07.@ 12.08

6 jel, hogy megtaláltad a nagy Ő-t

Folyton pillangók bizseregnek a pocidban és a mennyekben érzed magadat vele? Akkor bizony esélyes, hogy „Az igazi” csöppent bele az életedbe!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 jel, hogy megtaláltad a nagy Ő-t

Tagadás

Daniela VillaRamos, amerikai párkapcsolati szakértő elárulta, hogy a legtöbb kliense azonnal letagadja, ha a nagy Ő kopogtat az ajtóján. Ez egyfajta védekező mechanizmus, ami a csalódás miatt indul be a nőknél. Legfőképp akkor, ha túl vannak már néhány félrement kapcsolaton és nem akarnak újra szembesülni a lehetőséggel, hogy valaki összetöri a szívüket. „Olyan erős bennük a félelem, hogy inkább megpróbálják lebeszélni magukat róla” – magyarázza a szakember.

Természetes viselkedés

Daniela szerint az is nagyon árulkodó jel, amikor nagyon „otthonosan” érzed magad egy pasival. Semmi nem számít cikinek előtte, az se, ha böfögnöd kell vagy gyantáztatnod előtte, esetleg elrontottad a gyomrodat és a mosdóba kell rohangálnod. Pontosan olyan természetesen viselkedsz mellette, mintha egyedül lennél.

Pozitív energiák

Amikor megtalálod az Igazit, akkor úgy érzed, hogy az egész világ megnyílik előtted! És ez nem véletlen, ugyanis a szakember szerint, ilyenkor az ember olyan pozitív energiákat és magabiztosságat sugároz magából, amit mindenki észrevesz. Ezért gyakori jelenség, hogy ha valakinek sínre kerül a szerelmi élete, a kiegyensúlyozottságtól az életének többi része is fejlődni kezd.

Szundira fel!

Kutatások bizonyítják, hogy amikor valaki megtalálja a nagy „Ő”-t és kiegyensúlyozott kapcsolatban él, akkor csökkeni kezd a stressz az életében. A problémákat kevésbé találja megoldhatatlannak és sokkal békésebben, nyugodtabban alussza át az éjszakát, hiszen van mellette valaki, akire támaszkodhat és akiben feltétel nélkül megbízhat.

Megmagyarázhatatlan vonzalom

Ezt az érzést tulajdonképpen nem is lehet definiálni, mégis pontosan tudod miről van szó. Egyszerűen magától értetőnek érzed, hogy vele kell lenned és biztosan tudod, hogy nem véletlenül találkoztatok.

Vadászüzemmód kikapcsolva

Hiába sétál el előtted bármilyen görög félisten megszámlálhatatlan kockával, egyszerűen észre sem veszed. Nem érdekel semmilyen másik pasi, bárki megpróbálhat levenni a lábadról, a te szíved máshoz húz!

Címkék: nagy ő pasik szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Vagina súlyzó a legújabb őrület

Ha azt hitted, már mindent láttál a témában, hát tévedtél! Most megtudhatod, hogyan működik egy ilyen edzés!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?