2018.08.08.@ 06.08

5 szerelmeslevél, amitől könnybe lábad a szemed

Ha eddig azt gondoltad, hogy a romantikus, rózsaszín felhőkben úszó, nagybetűs szerelem nem létezik, ezek a cuki sorok majd bizonyítják az ellenkezőjét! Öt csaj most megmutatja, milyen szívhez szólólevelet kapott a pasijától.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 szerelmeslevél, amitől könnybe lábad a szemed

Csak egy mondat a kártyán

„A pasim és én egyetértettünk abban, hogy a megható, érzelmes szerelmes levelek írása nem a mi műfajunk. Aztán eljött a szülinapom és kaptam tőle egy kártyát, amin ez az egyetlen, megható mondat állt: „Sosem gondoltam volna, hogy ennyire boldog lehetek szimplán attól, hogy valakinek a szerelme vagyok.”

Emlékkönyv

„Az egyetemen együtt jártam egy sráccal, aki nem sokkal a diplomaosztóm előtt, a többiekhez hasonlóan írt az évkönyvembe néhány sort. Nehezen tudom felidézni, pontosan mit, de egyetlen mondat megragadt a fejemben: „És akkor történt, hogy beléd szerettem. Halálosan.”

Szerelmes vers

„A volt barátom több száz szerelmes sms-t és e-mailt küldött, amikor még együtt voltunk, sőt a szakításunk után írt egy verset, ami így kezdődött: „Két élet keresztezi egymást a szerelem útjain haladva, fájdalmasan táncolnak, mint pillangók az esőben. Játszanak a reménnyel, játszanak a villámokkal. (…) Szűnj meg most fájdalom, repülj el. mi is elmegyünk, de a szerelmünk megmarad.”

Hot dog, spagetti, dinoszauruszok

„A pasim sosem írt szerelmes leveleket vagy üzeneteket, viszont rajzolt nekem és a képeken mindig ott volt az a három dolog, amit a legjobban szeretek: hot dog, spagetti és dinoszauruszok. Ez nem csak édes volt, de nagyon vicces is!”

Valentin-napi e-mail

„Pár évvel ezelőtt Valentin-napon a következő e-mailt kaptam a pasimtól: „Nem tudom, hol lennék nélküled. Ha te nem lennél, tudom, hogy mindig azt érezném, hogy valami hiányzik az életemből. Minden nap azon gondolkodnék, milyen jó lenne, ha mellettem lennél, ha megölelhetnélek, ha a vállamra hajtanád a fejed. Egyébként bevallom, amikor még csak barátok voltunk, sokszor képzeltem el ezeket. Ha mással lennék, az hazugság lenne és állandóan csak téged keresnélek mindenkiben. Azt hiszem, azt akarom ezzel mondani, hogy az életem nélküled nem olyan élet lenne, amilyet élni szeretnék. Szükségem van rád, a nevetésedre, arra, hogy énekelj mellettem a kocsiban.”

Címkék: levelek pasik szerelem szerelmi vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?