2018.09.06.@ 08.09

Tényleg lehetsz szerelmes egyszerre két személybe?

Hihetetlennek tűnik, de néha előfordul, hogy egyszerre két pasiért vagy odáig, még akkor is, ha egyébként szuper a párkapcsolatod!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tényleg lehetsz szerelmes egyszerre két személybe?

Egy ártatlan beszélgetéssel indul a dolog, munkahelyi flörttel vagy shoppingolás közben összefonódó tekintetekkel. Nagyot dobban a szíved, és menthetetlenül belezúgsz egy pasiba. Egy másodikba. Mielőtt azt hinnéd, csak te kerülhetsz ilyen szituba, tudd, hogy nem vagy egyedül, néha igenis előfordul, hogy egyszerre két pasi is ellopja a szíved. Az már rajtad múlik, hogy ezt a helyzetet hogyan oldod meg úgy, hogy senkinek ne essen baja.

Szerelem vagy fellángolás?

Először is tisztázd magadban a saját érzelmeid. Lehet, hogy éppen kicsit tüzesebb hangulatban vagy, és jólesik, ha körülzsong valaki a párodon kívül. És az is lehet, hogy a mostani pasiddal éppen egy hullámvölgyben vagytok, ezért nézelődsz kifelé. A lényeg, hogy tisztázd, valóban szerelmes vagy-e az új srácba vagy csak hirtelen fellángolásról van szó.

Döntés előtt

Ha úgy érzed, menthetetlenül belezúgtál a másik srácba is, egy ponton túl sajnos döntést kell hoznod. Hiszen egy idő után lehetetlen lesz két kapcsolatban ugyanolyan energiával benne maradnod. Most jön a neheze!

Hogyan válassz?

Tuti, hogy ez lesz a legdurvább része a dolognak. Ha mindkét pasiért odavagy, biztos, hogy nem véletlenül szemelted ki éppen őket. Talán az egyiktől megkapod azt, amit a másiktól nem, és fordítva, és azt kívánod, bárcsak összegyúrhatnád a két srácot… Nos, a legjobb ilyenkor kicsit tovább gondolnod az életed, nézz a jövőbe, és képzeld el, melyik pasi illik jobban ebbe a képbe, és hidd el, hamarosan megszületik benned a válasz.

Címkék: hűtlenség megcsalás párkapcsolat pszichológia szerelem tanácsok tippek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

„Így váltottam valóra a barátnőm legdurvább fantáziáját”

A csaj egyszerre öt pasival akart együtt lenni.

5 jel, hogy a pasid még mindig beléd van esve

Igen, még akkor is, ha már évek óta jártok!

Kiderült: ez a pasik legnagyobb szextitka

Most megtudhatod, mit rejtegetnek!

Ezért ne randizz a munkatársaddal

A szíved mélyén te is tudod, hogy rossz ötlet.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?