2018.09.06.@ 08.09

Tényleg lehetsz szerelmes egyszerre két személybe?

Hihetetlennek tűnik, de néha előfordul, hogy egyszerre két pasiért vagy odáig, még akkor is, ha egyébként szuper a párkapcsolatod!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tényleg lehetsz szerelmes egyszerre két személybe?

Egy ártatlan beszélgetéssel indul a dolog, munkahelyi flörttel vagy shoppingolás közben összefonódó tekintetekkel. Nagyot dobban a szíved, és menthetetlenül belezúgsz egy pasiba. Egy másodikba. Mielőtt azt hinnéd, csak te kerülhetsz ilyen szituba, tudd, hogy nem vagy egyedül, néha igenis előfordul, hogy egyszerre két pasi is ellopja a szíved. Az már rajtad múlik, hogy ezt a helyzetet hogyan oldod meg úgy, hogy senkinek ne essen baja.

Szerelem vagy fellángolás?

Először is tisztázd magadban a saját érzelmeid. Lehet, hogy éppen kicsit tüzesebb hangulatban vagy, és jólesik, ha körülzsong valaki a párodon kívül. És az is lehet, hogy a mostani pasiddal éppen egy hullámvölgyben vagytok, ezért nézelődsz kifelé. A lényeg, hogy tisztázd, valóban szerelmes vagy-e az új srácba vagy csak hirtelen fellángolásról van szó.

Döntés előtt

Ha úgy érzed, menthetetlenül belezúgtál a másik srácba is, egy ponton túl sajnos döntést kell hoznod. Hiszen egy idő után lehetetlen lesz két kapcsolatban ugyanolyan energiával benne maradnod. Most jön a neheze!

Hogyan válassz?

Tuti, hogy ez lesz a legdurvább része a dolognak. Ha mindkét pasiért odavagy, biztos, hogy nem véletlenül szemelted ki éppen őket. Talán az egyiktől megkapod azt, amit a másiktól nem, és fordítva, és azt kívánod, bárcsak összegyúrhatnád a két srácot… Nos, a legjobb ilyenkor kicsit tovább gondolnod az életed, nézz a jövőbe, és képzeld el, melyik pasi illik jobban ebbe a képbe, és hidd el, hamarosan megszületik benned a válasz.

Címkék: hűtlenség megcsalás párkapcsolat pszichológia szerelem tanácsok tippek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ebbe a 3 csillagjegybe szeretnek bele a legkönnyebben a pasik

Ebbe a 3 csillagjegybe szeretnek bele a legkönnyebben a pasik

Te is a csábítás nagy mestere vagy? A csillagjegyed elárulja!

6 hiba, amit elkövethetsz a kapcsolatod első hónapjában

Összejöttél a tökéletes pasival? Akkor ezeket mindenképpen felejtsd el az első egy hónapban!

Ezek a csillagjegyek megtalálják az igazit decemberben

Csekkold, hogy te köztük vagy-e!!

„A vőlegényem szülei fizettek, hogy elhagyjam, és én elfogadtam”

Egy ausztrál lány őszintén leírta, miért döntött úgy, hogy egy nagyobb összegért cserébe elhagyja kislánya apukáját, akihez hozzá akart menni. Zsepit készíts!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?