2018.09.07.@ 08.09

Levél a nőtől, aki a férjeddel aludt

Eddig mindig a megcsalt fél oldaláról nézted a hűtlen sztorikat? A következő üzenetet egy olyan lány írta, aki elcsábított egy pasit.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Levél a nőtől, aki a férjeddel aludt

„Kedves Feleség,

Én már akkor ismertem a jelenlegi férjed, amikor te még azt sem tudtad, hogy létezik. Az első perctől vonzódtunk egymáshoz, amíg be nem zavart egy oda nem illő tényező: igen, ez lennél Te. Ő belédszeretett, elvett téged feleségül és nem sokkal később én is kimondtam az igent valaki másnak, a gyerekkori szerelmemnek. Aztán elváltam…

Sosem volt rá valódi esélyünk, hogy kiderítsük, mennyire passzolunk egymáshoz, hogy milyen erős szerelem lehetett volna a miénk. A válásomkor azonban a férjed úgy bukkant fel az életemben, mint Superman. Megmentett és újra megtanított hinni, végre megéreztük, hogy milyenek is lehetnénk együtt. Amikor azonban megkérdeztem tőle, hogy mi lenne, ha komolyan megpróbálnánk, csak annyit válaszolt, hogy felesége van.

Sosem felejtem el ezt a mondatot, ami végérvényesen pontot tett a történetünk végére. Egyik pillanatban még a kocsi hátsó ülésén csókolóztunk, majd a következőben téged választott. Talán nem is tudod, hogy milyen szerencsés vagy, hogy fontosabb volt neki a kettőtök kapcsolata, mint az, hogy új életet kezdhessen.

Emlékszem, amikor újra egymásra találtunk épp arról mesélt, hogy úgy érzi, csapdába esett és rossz döntést hozott azzal, hogy elvett téged. És mégis, végül annyira félt, hogy elveszít téged azzal, hogy élete legjobb hancúrját és egyben egy rakat új lehetőséget választ, hogy egyszerűen elsétált amellett az élet mellett, amit én én adhattam volna neki.

Néhány kapcsolat nem éli túl a megcsalást, néhány viszont erősebb lesz tőle, mint korábban valaha. A tiétek is ilyen. Miközben biztos vagyok benne, hogy sosem jöttél rá, hogy a férjednek viszonya van, el sem hiszed, hogy mennyire végtelenül szerencsés nő vagy. Mert téged választott.  

Szóval ha legközelebb melléd bújik este az ágyban, akkor legyél nagyon hálás, hogy téged szorít magához. Ha megdicsér, hogy jól nézel ki, köszönd meg és viszonozd. Megérdemli, hogy hallja tőled, hogy még mindig jó pasinak tartod. Ha makacs egy vita közben, legyél boldog akkor is, mert ugyanezzel a makacssággal választott téged az én szerelmemmel szemben.

Tudnod kell, hogy nem vagyok büszke arra, amit tettem. De valahogy úgy éreztem, hogy jogom van hozzá, hogy vele legyek, mert én ismertem meg őt hamarabb és te voltál az, aki aztán sétált a képbe. Szóval bújj hozzá szorosan minden este és szorítsd magadhoz. Mert egy egész életet adott fel azért, hogy téged tarthasson a karjaiban.”

Címkék: félrelépés levél megcsalás megcsalt nő szerelem szex vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

„Így váltottam valóra a barátnőm legdurvább fantáziáját”

A csaj egyszerre öt pasival akart együtt lenni.

5 jel, hogy a pasid még mindig beléd van esve

Igen, még akkor is, ha már évek óta jártok!

Kiderült: ez a pasik legnagyobb szextitka

Most megtudhatod, mit rejtegetnek!

Ezért ne randizz a munkatársaddal

A szíved mélyén te is tudod, hogy rossz ötlet.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?