2018.10.27.@ 09.10

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Kedves jó exem!

Ígérem, gyors leszek és rövid. Legalább annyira gyors, mint te az ágyban, és rövid, mint te ott délen. Nem azért írok, mert dühös vagyok rád. Azt persze továbbra sem felejtettem el, hogy belezúgtál abba a csajba a munkahelyeden, amikor még együtt voltunk. Tudod, a lánynak, akinek folyton a Facebook-falára írogattál, és akiről azt hazudtad, hogy a rég nem látott unokatesód. Akit végül elvittél vacsizni a MI helyünkre, amikor azt hazudtad nekem, hogy túl beteg és kimerült vagy, hogy találkozzunk. Azt sem felejtettem el, hogyan próbáltad magad visszakaparni hozzám, amikor a csaj lekoppintott. „Nem történt semmi” – emlékszel még, amikor ezt vonyítottad az ablakom alatt? Na persze nem rajtad múlt, hogy nem történt semmi, nem jöttél be a csajnak, ennyi. Szóval nem, továbbra sem azért írom ezt a levelet, mert dühös vagyok rád, amiért az első randin kijelentetted, hogy számodra a tökéletes nő hosszú, barna hajú, széles a csípője, és látványos a dekoltázsa – szóval pont nem olyan, mint én, akinek alig van haja, az is rövid, és táskával együtt 48 kiló. És már azért sem haragszom, mert hagytad, hogy az unokatesód csaja rádrepüljön a tábortűz mellett, sütögetés közben, amikor először vittél haza, hogy bemutass a családodnak. Már nem haragszom rád, amiért fontosabb volt mindenki más szeretete és megerősítése, mint a saját barátnődé.

De azért van itt egy apróság: bevallom, az én hibám is. Ha szólok, talán összekapod magad. Szóval hiába hívnak mágusnak a gimi óta, a pálcáddal sosem sikerült elvarázsolnod. A Roxfort Expressz minden alkalommal egyedül téged vitt el Roxfortba, és a vonatra sem jutottam fel. Ez van, amikor egy srác folyton a tükör előtt akarja csinálni, hogy közben végig magát nézze, és teljesen megfeledkezik a lányról maga alatt. Apropó, én is magam alatt voltam, minden egyes menet után. Nem azért írok, mert haragszom rád. Hanem azért, mert talán magadra ismersz és felnősz ahhoz, hogy mást is észrevegyél saját magadon, és az icipici barátodon kívül. Drága jó exem! Ígérd meg nekem, hogy – legalább fejben – okos, nagyfiúként viselkedsz a jövőben, és másra is gondolsz magadon kívül.

Csók: az exed, aki már nem haragszik, de nem is felejt

Címkék: ex levél megcsalás orgazmus párkapcsolat szerelem szex vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?