„A vőlegényem szülei fizettek, hogy elhagyjam, és én elfogadtam”

Egy ausztrál lány őszintén leírta, miért döntött úgy, hogy egy nagyobb összegért cserébe elhagyja kislánya apukáját, akihez hozzá akart menni. Zsepit készíts!

„A vőlegényem szülei fizettek, hogy elhagyjam, és én elfogadtam”

„Egy ideje már gondjaim voltak a vőlegényemmel, Jeremyvel. Két hónap randizgatás után költöztünk össze, a húszas éveink elején voltunk, tapasztalatok nélkül. Nagyon szerelmesek voltunk és akkor azt gondoltam, ezen semmi nem változtathat. Szóval minden csodás volt, de aztán váratlanul teherbe estem.

Jeremy akarta a babát és én is, úgyhogy megkérte a kezem. Amikor Jemma megszületett kábé 18 hónapja jártunk. Úgy volt, hogy a kicsi első szülinapján házasodunk, de sajnos a dolgok elég rossz irányt vettek.

Először nem tudtam rájönni, pontosan mi a baj, de nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben, az önbizalmam semmivé vált. Úgy éreztem, meg sem érdemlem Jeremyt, és hogy rossz anya vagyok. Mivel soha nem volt gond az önbecsülésemmel, elmeséltem a BFF-emnek, Michaelának, amit érzek. Erre ő azt mondta, nem csodálkozik, mert szerinte Jeremy gyakran beszél velem csúnyán.

Ezután kezdtem észrevenni, hogy tényleg így van, Jeremy folyton bántó megjegyzéseket tesz rám, a külsőmre, az alakomra. Ráadásul sokszor előfordult, hogy idegességében tányérokat és más holmikat vágott a falhoz, ami miatt Jemma sokat sírt. Amikor mindezt szóvá tettem neki, annyit mondott, higgadjak le, túlérzékeny hercegnő vagyok, és mások is szoktak idegesek lenni, nem csak ő.

Nehéz volt ez az időszak, mert ekkor találkoztam először a szüleivel, akik Angliából utaztak hozzánk. Tudtam, hogy Jeremy egy középosztálybeli brit család gyermeke, miközben az én szüleim a munkásosztályból származtak, de azért reméltem, elfogadnak majd. Hát, nem így lett, a kezdetektől fogva utáltak.

Egyik nap Jeremy apja arra kért, menjek el vele sétálni. Babakocsiba tettem Jemmát és elindultunk. A kislányom nagyapja a séta közben kinyögte, hajlandóak a feleségével 20 ezer dollárt fizetni, ha elhagyom a fiukat, aki így hazatérhet Angliába. Szomorú voltam, nem éreztem, hogy azt tudom mondani, nem, már mi vagyunk a családja a lányommal. Végül azt válaszoltam, legyen 30 ezer és megállapodtunk. Egy héttel később érkezett a pénz, én pedig kiadtam Jeremy útját, aki haza is költözött.

A pénznek köszönhetően ma már mindent meg tudok adni Jemmának, szép és nyugodt életünk van. Hála a nagyszüleinek, akikkel valószínűleg soha többet nem fog találkozni…” xxxx

Még több

Szex-Szerelem