Ez vár rád 2019-ben a szerelemben

Kíváncsi vagy, hogy alakulnak a pasiddal a dolgok 2019-ben vagy pont a szőke herceg érkezését várod? Mindkét esetben izgalmas infókat tartogatnak neked a csillagok.

Ez vár rád 2019-ben a szerelemben

Kos

Szingli:

Eddig azt érezted, hogy a pasik észre sem vesznek miközben készen állnál valami komolyabbra? 2019-ben ennek vége, hiszen a kisugárzásod is azt üzeni majd, hogy nem csak flörtöt keresel, ezzel pedig simán bevonzod a nagy Ő-t.

Párban:

Már jó ideje együtt vagytok és rutinosan megbeszélitek a nézeteltéréseket, de jövőre mégis több veszekedés csúszhat be. Ne pánikolj, ha ezen is túllendültök, akkor mindent túlél a szerelmetek.

Bika

Szingli:

Nem régóta vagy szingli, de most kezded igazán értékelni, hogy milyen érzés egyedülálló és független csajként létezni. Élvezd ki minden percét, mivel a következő szilveszterkor már esélyes, hogy nem egyedül ünnepelsz.

Párban:

Teljesen ki vagy borulva, hogy a szerelmed miért nem kéri meg a kezed. Ne aggódj, valószínűleg a visszautasítástól fél, szóval bátran kezdeményezz erről egy beszélgetést és év végére már a lagzit szervezhetitek.

Ikrek

Szingli:

Ne félj a szívedre hallgatni és bízni a megérzéseidben. 2019-ben ez lesz a nagy feladatot, hiszen sok esetben a túlagyalás miatt fuccsol be a pasiprojekt.

Párban:

Az újra egymásratalálás éve következik az életetekben, amikor ismét felfedezed majd, hogy miért is szerettél bele a pasidba. Tisztára olyanok lesztek, mint mikor összejöttetek.

Rák

Szingli:

2019 a nagy visszatérések éve lesz számodra, hiszen régi barátok, rokonok, sőt egy egykori nagy szerelem is keresztezi majd az utadat. Persze az már rajtad áll, mit akarsz kihozni a helyzetből.

Párban:

2018-ban rengeteget fejlődött a kapcsolatotok és soha nem álltatok még ennyire közel egymáshoz. Szuper hír, hogy ez a lendület jövőre is kitart majd és hamarosan készen álltok a következő lépésre is.

Oroszlán

Szingli:

Nem csak a karriered érkezik fordulóponthoz, hanem a szerelmi életed is. Hamarosan ugyanis egy olyan srác rabolja el a szíved, aki végig ott volt a közeledben, csak eddig észre sem vetted őt.

Párban:

Lehet, hogy még a szakítás is felmerült benned idén, hiszen sokszor úgy érezted, hogy a semmin vitatkoztok. Itt az ideje, hogy mérlegeld a közös jövőtöket és eldöntsétek, hogy harcoltok egymásért vagy inkább békében elbúcsúztok.

Szűz

Szingli:
Próbálj meg több időt szánni magadra és a saját magaddal ápolt kapcsolatra. 2018-ban ugyanis minden erőddel a pasizásra koncentráltál és kevés énidőt iktattál be a randik közé.

Párban:

Eljött az ideje, hogy átgondoljátok, mit is vártok pontosan a másiktól. Ez nem azt jelenti, hogy válságban lennétek, csupán most értetek meg arra, hogy teljesen őszintén elmondjátok egymásnak az igényeiteket. Csak így tovább!

Mérleg

Szingli:

Rengeteg utazás van kilátásban 2019-ben és tele van a naptárad izgalmas programokkal. Légy résen, mert az egyik utad során összejöhet a nagy szerelemsztorid is.

Párban:

Készülj, mert nagyon mozgalmas év vár rátok! Akár lakásvásárlást terveztek vagy külföldi költözésben gondolkoztok, esélyes, hogy idén valóra válik a közös projektetek.

Skorpió

Szingli:

Imádsz szingli lenni és eszed ágában sincs ezen változtatni. A csillagok azonban teljesen mást szánnak neked a jövő évre és hidd el, örülni fogsz a rózsaszín fellegeknek.

Párban:

2019-ben teljesen beindul köztetek ismét a kémia. Előre szólunk, hogy mindenki azt kérdezgeti majd tőletek, hogy mi a titkotok. Boldog hancúrperceket!

Nyilas

Szingli:

Már régóta kerülgetitek egymást az egyik kollégáddal, a következő évben viszont végre a tettek mezejére léptek. Arra figyeljetek, hogy a munkátokra ne legyen rossz hatással a lángolás.

Párban:

Lehet, hogy eddig minden problémát a szőnyeg alá söpörtetek, de most eljött az ideje, hogy egyesével átbeszéljétek a dolgokat. Legalábbis akkor, ha továbbra is együtt szeretnétek maradni, mert egy-két húzósabb vitakérdést muszáj megbeszélnetek, különben később okoz nagyobb bajt.

Bak

Szingli:

A régi szerelmed újra bepróbálkozik nálad és neked sincs ellenedre az újrakezdés. Viszont ha tényleg belevágsz, akkor beszéljétek át alaposan, hogy első nekifutásra miért nem működött a dolog.

Párban:

Nehezen tudsz elköteleződni és folyamatosan azt kérdezgeted magadtól, hogy biztosan a megfelelő pasi mellett vagy-e. Itt az ideje átgondolnod, hogy miért vannak benned még ennyi idő után is kétségek és őszintén megosztani a gondolataid a szerelmeddel.

Vízöntő

Szingli:

Nehezen beszélsz az érzéseidről, pedig pont itt lenne az ideje. A kiszemelted is lehet, hogy hasonlóan érez, ha nem, akkor legalább nem kell többet kétségek között élned.

Párban:

Rengeteget változtatok az utóbbi néhány évben és néha azt érezheted, hogy szinte már rá sem ismersz a pasidra. Kezdjetek el újra randizgatni és hamarosan rájössz, hogy csak erősebbek lettetek együtt.

Halak

Szingli:

Már jó ideje próbál elhívni randizni az egyik haverod, akit eddig csak barátként kezeltél. A csillagok szerint esélyt kellene adnod a srácnak, mert jó dolog is kisülhet belőle.

Párban:

Komoly válaszút elé kerülhetsz 2019-ben, ugyanis a pasid külföldön kap munkalehetőséget. Nehéz ügy, de minden jel arra mutat, hogy szuper döntést hozol, ha egy kicsit kimozdulsz a komfortzónádból.

Még több

Horoszkóp