7 dolog, amit meg kell tenned a kapcsolatodért, mielőtt szakítasz

Csapatban marad Külön-külön is szuper emberek vagytok, de ha ketten összefogtok, mindent le tudtok győzni. Legalábbis az elején még így gondoltad, de

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

7 dolog, amit meg kell tenned a kapcsolatodért, mielőtt szakítasz

Csapatban marad

Külön-külön is szuper emberek vagytok, de ha ketten összefogtok, mindent le tudtok győzni. Legalábbis az elején még így gondoltad, de az utóbbi időben csak a szakításon kattogsz, amit nem akarsz következő közös projektötletnek bedobni. Rossz taktika, mert ha nem kommunikálod, mekkora a baj, esélye sincs a barátodnak dolgozni a szerelmeteken. Nem lesz egyszerű szövegelni róla, de közösen sikeresebb lehet a mentőexpedíció.

Akarsz beszélni róla?

Már adtál egy esélyt annak, hogy átdumáljátok a rizikós kérdéseket, de valahogy elbeszéltek egymás mellett? Nem ciki külső segítséget kérni, aki lehet akár egy független barátotok, de egy szakember is. A terápia során olyan célzott kérdéseket kaptok, amik könnyebben feltárják, hogy mi rejtőzik bennetek és hol kell elkezdeni dolgozni a megoldáson.

Mondj igent!

Persze ne a lánykérésre, ha épp a szakításnak ágyazol meg, de minden kalandra és mókára viszont igen. Próbáljatok ki új dolgokat és ne félj rábólintani olyan programokra sem, amiket korábban nem mertél bevállalni. Ezzel újabb dobást kap a szerelmetek, hogy kicsit megrázva magát visszatérhessen a hamvaiból. Tisztára, mint a kezdeti rózsaszín hónapokban.

Kukába a múlttal

Legalábbis a negatív emlékekkel mindenképpen, hiszen ha állandóan ezeken kattogsz, egy idő után teljesen ráállsz majd a rosszkedv spirálra. Ha van, ami bánt és neheztelsz a pasidra, őszintén mondd el neki, hogy fel tudd dolgozni, de utána söpörd ki a gondolataidból. Ha segít, írd fel őket egy papírra és utána égesd el.

Türelem=szerelem?

Megvolt a nagy drámai beszélgetés, eldöntöttétek, hogy mindketten változtattok, mert a közös életetek megérdemel ennyit. Viszont ne várd azt, hogy varázsütésre átíródik a srác programja és azonnal álmaid hercegévé változik. Egyrészt tökéletes nem létezik, másrészt idő kell a rossz szokások levetkőzéséhez. Az erőfeszítéseit viszont értékeld, mert ezek egyértelműen mutatják, hogy dolgozik az ügyön.

Irány a cél!

Sokat segíthet egy közös cél meghatározása, amiért mindketten lelkesedni tudtok és még a kapcsolatotokat is építi. Mondjuk minden csütörtökön beszéljétek át, hogy merre tartotok vagy nevezzetek be egy közös főzőtanfolyamra. A lényeg, hogy együtt érhessétek csak el és apró mérföldkövekre lehessen bontani.

Vissza az alapokhoz

Ugye milyen jó érzés volt, hogy egyetlen apró puszijától már a mennyben érezted magad? Szánj időt az intimitás visszaépítésére és gondold át, mivel tehetnéd boldoggá a szerelmed. Régen minden nap beszéltetek ebédidőben? Itt az ideje rácsörögni, mielőtt belekezdenél a desszertbe.

Címkék: kapcsolat mentsd meg a kapcsolatod párkapcsolat szakítás szerelem szex terápia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

Nem is gondolnád, de egy hétköznapi szexpózi is végződhet brutális sérüléssel!

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Mit tud a Kivin-módszer, amit más nem, és tényleg olyan gyorsan orgazmushoz vezet? Most kiderül!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?