Ez a szexi álmaid valódi jelentése

Mindig tudni akartad, mit jelentenek azok az álmok, amik miatt olykor napokig zavarban vagy? Itt a megoldás!

Ez a szexi álmaid valódi jelentése

Ha egy ismeretlennel álmodsz…

6 hónapja beszélgettél egy sráccal 10 percet, mégis vele hemperegsz álmodban? Nyugi, nem vagy egyedül, ez egy nagyon gyakori álombéli fantázia. Általában csak azt mutatja meg, mire emlékszel az illetőből a legjobban. A szeme színére? A hangjára?

Bárki, kivéve a pasidat

Ha szinte minden éjjel szexi álmaid vannak, de egyikben sem szerepel az aktuális pasid, akkor érdemes átgondolnod, működik-e a szexuális életetek.

Valaki, aki neked dogozik

Olyannal szeretkeztél álmodban, aki az alkalmazottad? Nos, ez az álom nem a szexről szól leginkább, hanem arról a munkáról, amit az illető végez neked. Gondold át, miért jöhetett ez elő nálad alvás közben… Valamit nagyon jól csinál? Vagy éppen ellenkezőleg?

Na de, főnök!

Előfordulhat, hogy azt álmodtad, a főnököddel feküdtél le. Nyugi, nincs veled semmi baj! Talán csak azt próbálja üzenni a tudatalattid, hogy segítséget kellene kérned tőle egy projekthez, vagy azt, ideje, hogy egy kicsit te is főnök legyél az életedben.

Mr. Milliomossal

Egy dúsgazdag férfi csábított az ágyába álmodban? Ez egyértelműen azt jelenti, hogy vágysz a jólétre, az anyagi javakra. De nincs ebben semmi rossz!

Bocs, de nem vagy az esetem!

Ha az álmod főszereplője egy olyan srác volt, aki egyáltalán nem jön be, ne lepődj meg nagyon. Viszonylag gyakori álom és csak annyit jelent, hogy erre az illetőre érdemes lenne egy kicsit több figyelmet áldoznod, mert valamiért fontos neked.

A legjobb barátoddal

Most is csak azt mondhatjuk, hogy nyugi! Biztos fura, hogy éppen vele álmodtál szexiset, de ez nem jelenti azt, hogy bármi „olyat” érzel iránta. Inkább arra gondolj, mi az a három tulajdonsága, ami miatt fontos neked. Ezekkel lehet kapcsolatos a dolog!

Egyéjszakás kaland egy hollywoodi sztárral

Ha sztárral bújtál ágyba álmodban, az két dolgot jelenthet. Az egyik, hogy nagyon vonzódsz hozzá, ultradögösnek találod. A másik, hogy a filmjei vagy a slágerei valamiért fontosak neked. Nézd át a szövegeket, hátha rájössz, miért éppen ő jutott eszedbe!

Még több

Szex-Szerelem