A házasság után derült ki a férfi legnagyobb titka

A nő mindenre számított a várva várt nászéjszakáján, csak erre nem!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A házasság után derült ki a férfi legnagyobb titka

Nemrég megjelent egy névtelen nő története a Reddit közösségi fórumon, ami durván sokkolta az egész világot. A feleség arról panaszkodott, hogy átverve és megalázva érzi magát, mivel a férje „hatalmas” titkot őrzött előtte, amit csak az esküvőjük után volt hajlandó elárulni.

A pár sztorija amúgy teljesen átlagosan indult, fél évig randizgattak egymással, majd hat hónappal később a pasi megkérte a kezét, és össze is házasodtak. Minden totálisan rendben volt köztük, kivéve hogy a férfi nem akart szexelni az esküvő előtt. A vőlegény azzal magyarázta a dolgot, hogy régimódi típus. A nő persze furcsállta a dolgot, hiszen szerelme egyáltalán nem volt vallásos, de tiszteletben tartotta a kérését, és úgy gondolta ettől talán még különlegesebb lesz a nagy napjuk.

Azonban az esküvő után már nem lehetett több kifogása a férfinek, így amikor sor került volna a nászéjszakára, akkor derült ki mi is az igazi oka a várakozásnak. Méghozzá az, hogy a pasinak mikropénisze van! Számokban kifejezve: nem több mint 3,2 cm! A férj állítólag azért nem árulta el a dolgot barátnőjének, mert tudta, hogy akkor azonnal kidobná őt. Nem volt túl fair tőle, igaz?

via GIPHY

A nő kétségbeesésében nem tudott hova fordulni, így névtelenül kiírta problémáját a fórumra, ahová ezután csak úgy záporoztak a hozzászólások és a megosztások. A történet azonban sajnos itt nem ér véget, hiszen a férfi egyik haverja (aki tudott a mikropéniszéről) ráismert a sztori alapján a főhősünkre. Úgyhogy a férj most attól retteg, hogy vajon mikor fogja a haverja elárulni a nevét, és derül ki a méretbeli problémája az egész világ előtt.

Szóval a pasi most azzal fenyegetőzik, hogy elhagyja, és be is perli a feleségét, amiért besározta a nevét… A nő pedig teljesen kétségben van esve, hiszen nem akarta megalázni őt, de úgy érezte nagyon durván be lett csapva.

Mit gondolsz, érthető a férfi viselkedése, vagy ez már tényleg túlmegy minden határon?

Címkék: durva házasság meglepetés nászéjszaka szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Kedves Loki, köszönjük a kérdést, amit valószínűleg nézők ezreiben ültettél el: nárcisztikus dolog belezúgni valakibe, aki külsőleg és belsőleg is félelmetesen hasonlít hozzád, vagy csak egy meglepő örökség az evolúciótól? Beleástuk magunkat a témába.

Ezeket a sztárszerelmeket legszívesebben örökre elfelejtenénk

Vannak sztárpárok, akiket imádunk együtt, vannak, akikről el is feledkezünk a kapcsolatáról, és vannak az alábbi sztárszerelmek. Ezek annyira randomak és megmagyarázhatatlanok, hogy legszívesebben visszamennénk abba az időbe, amikor még békésen éltünk, mert nem hallottunk róluk.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?