„Ezért döntöttem úgy, hogy megcsalom a férjem”

Egy nő nyílt levélben vallotta be, hogy félrelépett: méghozzá azért, hogy jobb legyen a szexuális élete…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Ezért döntöttem úgy, hogy megcsalom a férjem”

Az amerikai Cosmopolitan áprilisi számában jelent meg egy hosszú történet, gyakorlatilag egy nyilvános levél, amit egy olyan nő írt, aki hosszú vívódás után döntött úgy, hogy megcsalja férjét, mert nem volt elégedett a szexuális életével. A hűtlen feleség őszintén leírta, hogyan találkozott a másik férfival, és pontosan mi volt az oka annak, hogy félrelépett…

„A hotel bárjának sarkában vártam őt, ahol mindig találkozni szoktunk. Miközben ott ültem, arra gondoltam, hány orgazmust fogok vele átélni aznap este. Hosszas előjáték után fogunk eljutni odáig, vagy egyenesen a közepébe vágunk, amit tudja, hogy imádok? Próbálok nem odanézni a bal kezemen lévő hatalmas gyémántgyűrűre. Végre megérkezik és hátulról a nyakamba suttogja: ’hello’. Bárcsak havi két alkalomnál többször élném ezt át. Bárcsak a férjem lenne.

Nem sokkal ezelőttig még komolyan vettem a fogadalmat, amit az oltár előtt tettem. A férjem volt számomra az egyetlen a főiskola óta. Soha nem volt hatalmas a tűz, de ő volt az első barátom, az első mindenben. Ezért amikor két héttel a diploma előtt megkérte a kezem, igent mondtam.

Öt évvel később már két gyerekünk volt, és rettenetesen egyoldalú szexuális életünk. Izgalmas előjáték, vagy olyan igazi mindent bele szex? Olyan nem volt. De ami a legjobban hiányzott, hogy nem elégített ki orálisan. Egyszer sem.

“Nehezemre esik. Nem szeretem” – ez volt a válasza, miután megkérdeztem miért nem. Sőt, arra kért, hogy soha többé ne is kérdezzem őt erről. Aznap este a szex az ő orgazmusával ért véget, én pedig ott maradtam kielégítetlenül.

Pár nappal később a boltban észrevettem, hogy egy jóképű pasi nézeget engem. Végül odalépett hozzám és azt mondta: ’Micsoda mázlista lehet az az ember, aki gyűrűt húzott az ujjadra.’ Emlékszem, én azt gondoltam, nem hiszem, hogy ez a mázlista ember tudna erről.

Ez a rövid beszélgetés viszont ráébresztett valamire. Még aznap este letöltöttem az Ashley Madisont – ez egy online randialkalmazás párkapcsolatban élőknek – remélve, hogy találok valakit, aki megteszi nekem amire vágyom. Ott találkoztam Jareddel. Jóképűnek tűnt, kedvesnek és kalandvágyónak. Két hét beszélgetés után pedig úgy döntöttünk, találkozunk is.

Aznap este borzalmasan ideges voltam. Annak ellenére, hogy feleség vagyok, elképesztően kevés szexuális tapasztalatom volt. Közben pedig természetesen lelkiismeretfurdalást is éreztem, és arra gondoltam, vajon tényleg mindent megtettem-e azért, hogy működjön a férjemmel. Aztán eszembe jutott, hogy mennyi kompromisszumot kötöttem a kedvéért, és mennyi mindent utasított vissza, még azt is… Az orál szex számára elképzelhetetlen volt, ezért végül úgy döntöttem, ahelyett, hogy megtagadnám magamtól, keresek mást, aki megadja nekem.

És kerestem. Megcsaltam. Jared tudta, hogy korábban még soha senki nem elégített ki szájjal, ő pedig mindennél jobban vágyott rá, hogy megtegye. Soha senki nem okozott akkora örömet, mint ő.

Most próbálok minél többször találkozni vele. Mindennap csetelünk is.

Tudom, mire gondoltok most: Miért nem hagyom ott a férjem? A válasz pedig nagyon egyszerű: Gyerekeink vannak és ők az elsők. Ő pedig remek apa. Lehet, hogy valószerűtlen részemről elvárni tőle azokat a dolgokat, amikre vágyom. De talán az sem jó, hogy ő azt higgye, nem vágyom többre.”

Te egyetértesz a döntésével?

Címkék: házasság hűtlenség megcsalás szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

6 szexjelenet, amit később még a sztárok is nagyon megbántak

6 szexjelenet, amit később még a sztárok is nagyon megbántak

Készülj, mert a legviccesebb vagy épp a leghihetetlenebb sztorik következnek arról, miért bánhatja meg egy sztár, hogy bevállalta az adott szexjelenetet!

9 sztár, aki elárulta, hogyan veszítette el a szüzességét

Ezek a sztárok őszintén meséltek arról, milyen volt életük első szexélménye.

Sztárok, akiknek már rég össze kellett volna jönniük

Ők lehetnének Hollywood álompárjai, olyan szinten működik köztük a kémia... Leglábbis a fanok szerint.

Ez az emojik titkos szexjelentése

Nem biztos, hogy elsőre a szex ugrik be neked ezekről az emojikról...

A 10 legjobb szextipp, amit valaha kaphatsz

Ráradásul ezeket a szextippeket szakemberek állították össze!

Amikor már közös pornónézés kell ahhoz, hogy a pasi kedvet kapjon a szexhez – Hogyan kerülj ki a hálózat csapdájából?

Nincs szex, nincs probléma. Vagy épp ellenkezőleg: azért nincs szex, mert problémák lapulnak a háttérben a kapcsolatodban. Mostantól Sereg Tímea párkapcsolati mediátor, szexológus tanácsadó cikkei segítenek abban, hogy a szex ugyanolyan jó és izgalmas legyen mindkettőtök számára.

Így használd a randiappokat külföldön

Sőt, külföldön van csak igazán értelme használni a randiappokat!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?