„Szakított velem a pasim, mert egy médium azt mondta neki”

Ilyen történetet ritkán hallani!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Szakított velem a pasim, mert egy médium azt mondta neki”

Rengeteg bizarr randis- és szakítós sztorival találkozhattál már, de ez tényleg mindent visz. Egy lány a Redditen mesélte el a vele történteket, ami egyszerre röhejes és elképesztően szomorú. A csaj az interneten ismerkedett meg egy pasival, ahol két hónapig csak cseteltek, mire végre megbeszélték, hogy élőben is találkoznak. Eddig ez egy teljesen szokványos dolog, az emberek több mint tíz éve is ismerkedtek így, nincs ebben semmi különös. Aztán valami történt…

„Vonattal mentem el a városába. Kedves volt, szinte azt éreztem, amikor először megláttam, hogy szerelmes vagyok. Az első nap csak ölelkeztünk, szexeltünk és beszélgettünk. Aztán a második nap észrevette, hogy elvesztette a Nazarját, egy szem alakú amulettet, ami a gonosz ellen védi őt. Az apjától kapta, aki azt mondta neki, hogy ha eltöri, vagy elveszti ezt az amulettet, akkor valami nagyon rossz történik vele” – kezdődött a sztori.

A lány ezután leírta, hogy a srác teljesen bepánikolt és azt gondolta, hogy az apjával történhetett valami, ezért elment hozzá.  kiderült, hogy minden rendben, senkinek nem történt baja, így visszatértek a pasi lakására. Az utolsó napon, amikor a lány már készült hazamenni, a srác még mindig nem találta meg az amulettjét.

A sztorit mesélő lány azt írja, szomorúan utazott haza, majd mikor hazaért, a pasija már hívta is őt, hogy megtalálta a szem alakú amulettet a kanapé alatt. Ezzel együtt pedig azt is elmondta a lánynak, hogy szerelmes belé, és szeretné, ha együtt maradnának. Ám ezzel közel sincs vége a sztorinak. A srác apja ugyanis épp elment egy jóshoz, aki elmondta neki, hogy a fia később össze fog jönni egy régi osztálytársnőjével a 30-as éve közepén, ezt hallva pedig a srác úgy döntött, hogy inkább szakít a lánnyal, még úgy is, hogy állítólag szerelmes.

via GIPHY

A redditezők közül sokan azonnal arra gondoltak, hogy a srác csak a szexre hajtott, és ezzel akarta bebiztosítani azt, hogy a lány soha többé ne keresse. Aztán persze az is előfordulhat, hogy ez az egész tényleg igaz, ebben az esetben viszont pláne örülhet a lány, hogy megszabadult ettől a fickótól.

Címkék: amulett ezotéria furcsa jóslás médium szakítás sztori

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

Nem is gondolnád, de egy hétköznapi szexpózi is végződhet brutális sérüléssel!

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Mit tud a Kivin-módszer, amit más nem, és tényleg olyan gyorsan orgazmushoz vezet? Most kiderül!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?