Ezért ne randizz a munkatársaddal

A szíved mélyén te is tudod, hogy rossz ötlet.

Ezért ne randizz a munkatársaddal

Megvan az Így jártam anyátokkalból Barney platinaszabálya? Azaz, hogy soha ne randizz olyasvalakivel, akivel rendszeresen találkozol. „Oké, de ez csak egy sorozat” – gondolod most. Ha Barney-nak, Robinnak, Tednek, Lilynek és Marshallnak nem hiszel, akkor olvasd el a Popsugar egyik újságírója, Melissa Willets sztoriját!

Melissa brutálisan belehabarodott az egyik munkatársába, és bár ő is ismerte ezeket a szabályokat, nem törődött velük. A pasi pontosan az esete volt, hülyeség lett volna nem nyitni felé, nem? Végül egy kollégájuk bemutatta őket egymásnak épp a céges buli előtt.

És hát mire való a céges party, ha nem arra, hogy végre flörtölj a crushoddal egy kis folyékony bátorság elfogyasztása után? Melissa is így gondolkozott, így az egész estét a srác társaságában töltötte. Végigdumálták a bulit, megismerték egymást: a pasi nemcsak szexi volt, hanem még okos és vicces is. Sőt, az est végén még meg is csókolta! A következő pár nap kissé kínosan telt…de nem, nem itt ér véget a sztori.

A srác a hét végére csak összeszedte magát, és elhívta Melissát randizni. Csakhogy a szombat jött és ment, de a pasi sehol – a csajszit felültették. És még mindig nem értünk a történet végére! Melissa ugyanis valamiért mégis adott egy második esélyt a dögös kollégájának, akinek a kövi alkalommal már sikerült megjelennie. Szuper estét töltöttek együtt, még a csaj lakására is felmentek. A következő nap viszont beütött a krach. A srác elképesztően távolságtartó volt, egy szót sem szólt Melissához, teljesen semmibe vette. Egy idő után ez lett a normalitás, a mindennapok részéve vált a kínos légkör. Melissa borzalmasan megalázottnak érezte és szégyellte magát.

Bár ez évekkel ezelőtt történt, és már rég máshol dolgozik, megfogadta, hogy soha többé nem randizik a munkatársával. A története megosztásával pedig reméli, hogy a nőtársait is rá tudja erre beszélni. Téged sikerült meggyőznie?

Még több

Szex-Szerelem