Olvass bele a nyár legszexibb regényébe!

A júniusi Cosmopolitan mellett megtalálod Kendall Ryan Szeress és hazudj című pikáns regényét, amibe most bele is olvashatsz. Vigyázz, mert szigorúan 18+ tartalom következik!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Olvass bele a nyár legszexibb regényébe!

Mielőtt távoznánk a klubból, még beugrom az ajándékboltba. A kirakatban megláttam egy fodros, kék csipkés kombinéból és bugyiból álló együttest, ez volt az, ami felkeltette a figyelmemet, mert arra a kék alsóra emlékeztet, amit Sophie tegnap este viselt. Úgy vonz magához, mint hajót a világítótorony fénye.

– Segíthetek? – kérdezi az eladólány a pult mögül, miközben a tekintete végigsiklik a mellemen, és megpihen pontosan az övem alatt. – Talán a barátnőjének venne valamit? – kérdezi.

Nem játssza meg magát. Nem lát bennem mást, csak egy méretes faszt és egy még méretesebb pénztárcát. Ha ebbe a klubba járok, az azt jelenti, hogy van pénzem, de a pokolbéli vörös hajú szörnyeteggel való tapasztalatom után nem vagyok hajlandó még képzeletben sem összejönni újra ilyen nővel. Hiába mosolyog rám kedvesen, és omlana térdre előttem, ha ráparancsolnék, soha nem kaphatná meg a szívemet. A hozzá hasonló lányokat csak a luxus érdekli, amelyet biztosíthatnék nekik – a vagyon, a státusz –, nem én magam. Pontosan ezért nem érdekel semmi több, mint amiben megállapodtam Sophie-val. Tiszta ügy, semmi köze az életem többi részéhez. A szex és az intimitás két külön dolog.

– Egyedül is boldogulok, köszönöm.

Tudom, hogy Marta mindenről gondoskodott, de ettől még körülnézek, amíg várom, hogy Pace és Collins végezzen az öltözőben. Melegem van, és elfáradtam a harminchat lyuk után – de szívesebben zuhanyozom otthon, ahol utána tiszta ruhát vehetek fel, mint itt egy csapat férfi társaságában. És nem vicceltem, amikor azt mondtam Sophie-nak, hogy álljon készen, mire hazaérek. A tegnap esti előjáték nem volt elég. Egyfolytában az érzéki szája és a hetyke kis mellei járnak az eszemben. Elsétálok a selyembugyik és csipkés kombinék sora előtt, és megállok a testápolók és olajok polcánál. Lekapom az egyik üveget, és indulok a pénztárhoz, hogy fizessek.

– Remek választás – vigyorog fel rám a pénztáros.

Ügyet sem vetek rá, a Rolexemre pillantok. Eltűnődöm, vajon Sophie és Marta hazaért-e már. Az eladólányt szemlátomást bosszantja, hogy ügyet sem vetek rá, hiába a testre simuló topból kivillanó melltartó, behajítja az üveget egy zacskóba és odalöki nekem. Pace-t és Collinst a klub tágas előcsarnokában találom, a vizüket szopogatják.

– Készen vannak, hölgyeim? – kérdezem.

Collins egy palack vizet hajít felém.

– Gyere – szól oda Pace-nek –, haza kell vinnünk a hercegnőt, hogy leszophassák.

Igen, kérlek!

Csendes a ház, amikor visszatérek, és végigjárom a földszinti helyiségeket, ellenőrzöm a nappalit és a konyhát, majd elindulok az emeletre. Csalódással tölt el a gondolat, hogy Sophie még nem jött meg. De így legalább lesz időm lezuhanyozni, mielőtt megjön. Az a legkevesebb, hogy lemosom magamról az izzadságot, mielőtt elvárom tőle, hogy bekapja a farkamat. A hálószoba felé igyekszem, útközben leveszem az ingemet, és meglepetésemre Sophie-t az ágyam közepén ülve találom, a telefonjával az ölében, összeráncolt homlokkal.

– Minden rendben?

Ijedten összerándul a hangomra, és az ágyra ejti a telefont. A tekintete lustán végigvándorol a pucér mellkasomon, és kisimul a homloka. Jó kislány.

– Igen. – Az éjjeliszekrényre teszi a telefont. Vajon az otthoniakkal beszélt megint? – Milyen volt a golfozás?

– Izzasztó. Lezuhanyozom.

Bólint, a szemét nem meri levenni az enyémről, bár látszik rajta, hogy vonzza a tekintetét a testem. Sietek, azt sem várom meg, hogy a víz felmelegedjen, beszappanozom a mellkasomat, a hasamat, a hónaljamat és természetesen azokat a testrészeimet, amelyeken a száját akarom érezni. A derekam köré tekerek egy törülközőt, aztán ismét belépek a hálószobába, de Sophie-nak ezúttal nyoma sincs. Mi a fasz? Nyilvánvalóan tisztáznunk kell néhány alapszabályt. Elsőként mindjárt azt, hogy állandóan meztelen legyen, és az ágyban várjon rám. Idegesen felsóhajtok, lehajítom a törülközőt, és felöltözöm, aztán lemegyek a földszintre, hogy megkeressem Sophie-t. A nappaliban ül, pontosan ugyanott, ahol tegnap este. Maga alá húzza a lábát, és egy könyvet tart az ölében. Ahányszor csak belépek ebbe a szobába, semmi másra nem tudok gondolni, csak arra, ahogy előttem térdel, és mélyen a meleg szájába veszi a farkamat.

Címkék: júniusi cosmopolitan könyv részlet szeress és hazudj

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg ez lenne a tökéletes csók 10 titka?

Tényleg ez lenne a tökéletes csók 10 titka?

Sosem árthat kicsit turbózni a technikádon, szóval összeszedtük a leghasznosabb tippeket, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy tökéletesen csókolj - legalábbis az internet szerint!

4 dolog, amit neked is tudnod kell a pánszexualitásról

A pánszexualitást rengeteg félreértés és tévhit övezi, mi pedig fontosnak tartjuk, hogy eloszlassuk ezeket.

„7 éve vagyok szingli és imádom”

Lehetséges a boldogság párkapcsolat nélkül? Nagyon is! A harmincas éveiben járó Olivia most elmesélte szinglisége történetét.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?