Ismerd meg a Cosmo új vloggerét, Csivettkát!

Még keresed az igazit, vagy esetleg gond van a pasiddal? Akkor a Cosmo új vloggerének videóit mindenképpen nézd meg!

Ismerd meg a Cosmo új vloggerét, Csivettkát!

A Cosmopolitan vloggerei eddig főleg a legmenőbb és legújabb beauty-cuccok kipróbálásáról készítettek videót neked, hogy megkönnyítsék számodra a választást az óriási kínálatból. Most pedig csatlakozott a csapathoz Csernyu Ivett is, aki ezentúl minden héten körbejárja a legizgalmasabb pasizós témákat.

Legelső videójában például arról mesél neked, hogy van-e értelme belevágni egy barátság extrákkal típusú kapcsolatba!

Ivett 28 éves, és jelenleg szabadúszóként dolgozik. 3 és fél éve indította el a Youtube csatornáját, ami azóta is a hobbija – és a szíve csücske. Főleg randizásról és párkapcsolati témáról készít videókat, de persze a csajos, divatos, sminkelős vonalat sem hagyja ki a sorból! És hogy jobban megismerhesd, válaszolt is nekünk néhány villámkérdésre!

Mi a kedvenc állatod? A kutya: mindig az volt, és az is marad.
Ha bárkivel cserélhetnél egy napra, ki lenne az? Kíváncsi lennék, milyen lehet a fuckboyok élete és mit éreznek valójában.
Kedvenc időtöltésed: Szeretek videókat gyártani, és a családommal lenni vidéken. Nem mindennapos kedvenc időtöltésem pedig, ha elutazhatok egy teljesen új helyre, mint amit már megszoktam.
A must-have szépségcucc szerinted… A fényvédőm.
A Number One randitipp szerinted… Ne félj önmagad lenni!
A tökéletes randi szerinted… A hálószobában végződik.
Három dolog, ami mindig nálad van: Telefon, fogselyem és ajakápoló.
Melyik az a film, amit bármennyiszer meg tudnál nézni, és miért? Nincs kettő négy nélkül. Imádom a Bud Spencer- Terence Hill filmeket, mert megnyugtatnak, kikapcsolnak – néha elég, ha csak a háttérben szólnak. Ugyanígy vagyok a mesékkel: az Oroszlánkirály minden részét legalább már ezerszer láttam.
A kaja, amit bárhol és bármikor meg tudnál enni? Hamburger, nachos és padthai.
Ha egy lakatlan szigetre mennél, mi az a 3 dolog, amit magaddal vinnél? A családomat, a barátomat és a kamerámat. Az akkumulátor élethosszából pont kijönne egy VLOG epizód. :)
Ha lehetne egy szuper képességed, mit választanál? A pasik gondolatait szeretném olvasni, vagy hallani. Lehet, hogy belebolondulnék, de legalább érteném őket!

+1 infó: Anyukám Németországban él, apukám Kanadában, a családom többi tagja Szabolcsveresmarton, én pedig Budapesten. Joggal kérdezik, hogy én miért Budapesten lakom, de egyszerűen imádom fővárosunkat, és nem tervezem, hogy máshová költözzek.

Még több

Szex-Szerelem