„18 pasival feküdtem le egy este alatt, és a férjem elfogadta”

Elképesztő kalandjairól mesélt ez a nő.

„18 pasival feküdtem le egy este alatt, és a férjem elfogadta”

Louise egy harmincas, kétgyerekes anyuka Sidney-ből, aki úgy döntött, álnéven ugyan, de megosztja egy ottani lap olvasóival, milyen izgalmas szexuális tapasztalatokat szerzett. Saját bevallása szerint nagyon szigorú, vallásos nevelésben részesült, emiatt a férje előtt nem feküdt le senkivel. Ahogy viszont teltek-múltak az évek, elkezdte azt érezni, hogy valamiből kimaradt.

„Szigorú, katolikus családban nőttem fel, szóval a házasságon kívüli szex tabu volt. Helyesen cselekedtem, úgy ahogy elvárták tőlem, így a férjem volt az első, akivel lefeküdtem. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne fantáziáltam volna arról, milyen lehet a szex egy vadidegennel. Szóval ott voltam fiatal anyukaként egy családdal és egy férjjel, aki a munkája miatt sokat volt távol. Új kalandokra éheztem. A helyi szex shop szexről szóló előadásokat tartott, az egyik a swinger klubokról szólt. Azonnal üzentem a férjemnek, hogy ki szeretném próbálni!” – mesélte a lapnak Louise, majd azzal folytatta, párja egyáltalán nem akadt ki a dolgon, sőt, támogatta a nőt abban, hogy tapasztalatot gyűjtsön. Egyet kért csak: 100 százalék őszinteséget!

„A férjem mindig úgy gondolta, sok mindenből kimaradtam, nem éltem ki magam igazán, ezért rendkívül támogató volt, amúgy pedig őt is izgatta, hogyan váltom valóra a fantáziáimat. Amikor hazaért egy-egy utazásról, azonnal el kellett neki mesélnem mindent részletesen. Ennek persze szuper szex lett a vége!” – folytatta.

Louise annyira belejött a swingerezésbe, hogy arra jutott, ideje, hogy megélje legvadabb álmát. Arra vágyott, hogy minél több pasival szeretkezzen egymás után. A férje belement, de úgy döntött, ezúttal elkíséri a feleségét az esemény helyszínére. Végül ő osztogatta a libasorban várakozó pasiknak az óvszert…

„Az első alkalommal 10 pasival voltam együtt, nagyon beindított a gondolat, hogy ők mindannyian azért vannak itt, mert engem akarnak. A férjem is élvezte a dolgot, folyamatosan az arcomat nézte közben. Nem sokkal később úgy éreztem, ezt meg kéne ismételni még több résztvevővel. A második alkalommal már 18 pasival szexeltem!” – áradozott kalandjáról Louise.

Még több

Szex-Szerelem