Ezért a legjobb teliholdkor szexelni

Szerezz be egy holdnaptárt!

2019.07.17. 13:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért a legjobb teliholdkor szexelni

Az asztrológia rengeteg kérdésre választ ad: lehet szó munkáról, vagy a személyiségedről – minden lépésedet befolyásolja a bolygók állása, és a csillagok. De ez igaz a szexuális életedre is! Köztudott, hogy a hormonrendszerre elképesztő hatással van a Hold ciklikus mozgása, főleg akkor, ha a vágyakról beszélünk! Szóval (ha eddig még nem tetted) szerezz be egy holdnaptárt, mert ez az állandó változásban lévő bolygó teljesen átformálhatja az életedet, beleértve a párkapcsolatodat is!

Ha szeretnéd átélni életed legforróbb és legemlékezetesebb éjszakáját, akkor a hold ciklusai közül a teliholdra kell fordítanod a figyelmed – ebben az állapotában van a bolygó a csúcsponton. A Hold egyébként asztrológiailag a Rák csillagjegyhez kapcsolható, ami vizes jegy, vagyis az első aranyszabály, hogy ha teliholdkor tervezel randit, próbáld meg úgy intézni, hogy sétálhassatok egyet valamilyen folyó, vagy tó partján. Ez garantáltan beindítja majd az áramlást köztetek! Ha pedig azonnal a tárgyra térnétek, irány a zuhanyzó, vagy a kád – a lényeg, hogy lepedő helyett víz borítsa be a testeteket, miközben szeretkeztek.

De ez még nem minden! Mivel a Rák imád váratlanul előjönni a rejtekhelyéről, teliholdkor van a legjobb alkalom arra is, hogy bedobd, ha valami újra és izgalmasra vágynál. Biztos lehetsz benne, hogy a másik fél nyitott lesz rá, és életetek legjobb éjszakáját töltitek majd el együtt. Sőt, érdemes beújítanod egy olyan szexpozíciót is, amivel teljesen egymásba olvadhattok, ugyanis a Rák az érzelmeket és az intimitást képviseli, vagyis minél közelebb kerültök egymáshoz (minden tekintetben), annál nagyobbat fog szólni a szex.

És persze ne felejtsd el elhúzni a függönyt és hagyni, hogy a Hold bevilágítson az ablakon, miközben hancúroztok – így lesz teljes az élmény!

Címkék: holdnaptár szex telihold

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Kedves Loki, köszönjük a kérdést, amit valószínűleg nézők ezreiben ültettél el: nárcisztikus dolog belezúgni valakibe, aki külsőleg és belsőleg is félelmetesen hasonlít hozzád, vagy csak egy meglepő örökség az evolúciótól? Beleástuk magunkat a témába.

Ezeket a sztárszerelmeket legszívesebben örökre elfelejtenénk

Vannak sztárpárok, akiket imádunk együtt, vannak, akikről el is feledkezünk a kapcsolatáról, és vannak az alábbi sztárszerelmek. Ezek annyira randomak és megmagyarázhatatlanok, hogy legszívesebben visszamennénk abba az időbe, amikor még békésen éltünk, mert nem hallottunk róluk.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?