Kiderült: ezt a tulajdonságot keresik a legjobban a csajok a pasikban

Elég meglepő az eredmény…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült: ezt a tulajdonságot keresik a legjobban a csajok a pasikban

Biztosan neked is van képzeletbeli listád arról, hogy mit keresel egy pasiban, amit azonnal át is pörgetsz az agyadban, ha megismerkedsz valakivel. Fontos lehet például, hogy humoros és együttérző legyen, az ágyban az egekbe repítsen, és persze az sem árt, ha a családod és a barátaid is kedvelik…

Természetesen mindenkinél más és más pontok szerepelhetnek elől listán, azonban egy felmérésnek köszönhetően most kiderült, hogy van egy tulajdonság, ami minden csajnál első helyen van. Az egyik német egyetemen, Göttingenben nemrég lezajlott egy nagy kutatás, amihez közel hetvenezer nőt kérdeztek meg arról, mit tartanak a legfontosabbnak a párjukban. A válaszadók olyan jellemzőket soroltak fel, mint az intelligencia, az iskolázottság, az együttműködő képesség, a támogatás és a magabiztosság – az első helyen viszont… DOBPERGÉS

Egyértelműen a kedvesség végzett!

via GIPHY

Ez azért elég nem várt fordulat, ugye? Hiszen sokan arra számítottak, hogy az Insta-világában a külsőségek fontossága miatt nem feltétlen kerül ilyen előkelő helyre a kedvesség. Dr. Virgina J. Vitzthum antropológus professzor asszony szerint az eredmény bár meglepő, ugyanakkor logikus is, ha a társadalom fejlődését nézzük. „Az evolúció során a kedvesség mindig nélkülözhetetlen elemként létezett, hiszen ez az alapja a társadalmi kötelékek kialakításának, és számos olyan élethelyzet megoldókulcsa is, amiket az ember érzelmileg képtelen lenne túlélni.”

A kutatás egyébként más érdekes felismerést is hozott, például, hogy a csajok már az első randitól kezdve arra vágynak, hogy megtudják, a pasi hány gyereket szeretne – és az esetek többségében csak akkor lépnek tovább vele, ha ebben a kérdésben megegyeznek.

Címkék: felmérés kedvesség kutatás randi szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Kedves Loki, köszönjük a kérdést, amit valószínűleg nézők ezreiben ültettél el: nárcisztikus dolog belezúgni valakibe, aki külsőleg és belsőleg is félelmetesen hasonlít hozzád, vagy csak egy meglepő örökség az evolúciótól? Beleástuk magunkat a témába.

Ezeket a sztárszerelmeket legszívesebben örökre elfelejtenénk

Vannak sztárpárok, akiket imádunk együtt, vannak, akikről el is feledkezünk a kapcsolatáról, és vannak az alábbi sztárszerelmek. Ezek annyira randomak és megmagyarázhatatlanok, hogy legszívesebben visszamennénk abba az időbe, amikor még békésen éltünk, mert nem hallottunk róluk.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?