5 dolog, amit tudnod kell, mielőtt összejössz egy fiatalabb pasival

Kiszúrtál magadnak egy irtó cuki srácot, de kiderült róla, hogy jóval le van maradva a szülinapokkal? Itt az ideje átgondolni egy-két dolgot a randik előtt.

5 dolog, amit tudnod kell, mielőtt összejössz egy fiatalabb pasival

1. Mit akarsz pontosan?

Csak egy laza nyári flört a cél, vagy már azt is el tudnád képzelni, hogy pár éven belül becsekkoljon hozzád a gólya? Bármire is vágysz, fontos már a legelején tisztázni, mert később sokkal fájdalmasabb lesz, ha kiderül, nem éppen egy irányba néztek.

2. Éretlenek kíméljenek

Tuti te is ezerszer hallottad már, hogy a srácok később érnek, mint a lányok. Ez az érzelmeikre is igaz, szóval jó, ha tudod, hogy egy fiatalabb pasinál esélyesebb, hogy kevésbé képes a számodra megfelelő módon kifejezni az érzéseit. Ez persze nem baj, és nem is általános érvényű szabály, de ha zavar, hogy komolyabb vagy, mint a jelölted, inkább bele se kezdj.

3. Egy nyelvet beszéltek?

Neked egy párkapcsolat az együttélést, a közös programokat és a közös jövő tervezgetését jelentheti, nála viszont simán belefér, hogy néha másokkal is ismerkedjen. Érdemes már a nulladik pillanatban képbe kerülni, hogy mit értetek elköteleződés alatt, hogy tényleg eséllyel indulhassatok a happy endre.

4. Hol tartasz éppen?

Miközben te már egy vezetői pozira hajtasz, ő még csak most hagyta abba a gyakornoki programot? Ez alapból nem jelentene gondot, de a későbbiekben lehet, hogy előhozza a rivalizálást. Jacqueline Schatz párkapcsolati tanácsadó szerint érdemes átbeszélni, hogy ki hol tart éppen az életben, és mi számára a következő lépés, hogy a jövőben senkit ne érjen váratlan meglepetés.

5. Zavar a kora?

Az egyik legfontosabb kérdés, hiszen ez a korkülönbség örökre megmarad köztetek. Ha nem tudod megugrani a fiatalabb pasim van témát, csak magadnak és neki okoznál felesleges konfliktust és veszekedéseket. Először magadban tisztázd le, hogy beleférnek-e neked a mínuszos évek.

Még több

Szex-Szerelem