4 jel, hogy a pasi jobban szereti magát, mint téged

Ha ismerősnek tűnnek ezek a helyzetek, akkor érdemes átgondolnod a kapcsolatotokat…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 jel, hogy a pasi jobban szereti magát, mint téged

Elnyomva érzed magad, amikor a pasiddal vagy, és olyan, mintha több időt töltene a haverjaival mint veled – ráadásul mindig fontosabbak a saját kis ügyei, mint az, hogy neked segítsen? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltál, és egy ideje már úgy tűnik, hogy a kapcsolatodban a másik fél részéről a szerelem inkább önmaga felé irányul, akkor lehetséges, hogy egy nárcisztikus pasival van dolgod. Hogy mit is jelent ez pontosan és milyen jelek árulkodnak arról, hogy egy önimádó srácot fogtál ki? Katarina Valentini pszichoterapeuta elárulta a Daily Mailnek!

Pillangók a gyomrodban

Sajnos ezúttal nem azokról a pillangókról van szó, amiket akkor a kapcsolat elején érzel, amikor meglátod a srácot… Itt inkább egyfajta szorításról beszélhetünk, ami felnyomja benned az adrenalint, és sajnos a stressz-szinted is az egekbe repül tőle. Ha gyakran tapasztalsz ilyet, főleg akkor, amikor valamit közösen kell szerveznetek, vagy épp segítséget akarsz kérni a sráctól, akkor az eléggé árulkodó jel lehet.

Sosem tudsz önmagad lenni

Ha teljesen kifordulsz magadból, amikor a sráccal vagy, az intő jele annak, hogy nem mellette a helyed. Állandóan meg akarsz felelni neki, és bűntudatot érzel, ha valamit nem úgy csinálsz, ahogy ő elvárná? Képes vagy lemondani a családodról és a barátaidról csak azért, mert ő megsértődne, ha nem vele töltenéd az idődet, sőt még a ruhatáradat is lecserélted miatta? Menekülj!

Csak te törődsz a kapcsolattal

Ha a pasin múlik, se romantikus vacsora, se közös élmények, ő viszont állandóan eljárkál a haverokkal bulizni, amíg te egyfolytában próbálkozol, hogy tartalmas közös életetek legyen… Egyértelmű, hogy csak magával foglalkozik, arra pedig magasról tesz, hogy te mikor, és mitől érzed jól magad. Ha sokszor ülsz otthon esténként rá várva, és több ajándékot veszel neki, mint ő neked, félő, hogy a srác jobban szereti magát, mint téged.

Mindig csak a dráma

Nem mostad ki időben a srác szennyesét, késtél pár percet a találkozótokról, vagy véletlenül olyan fűszert is tettél a vacsorába, amit ő nem annyira szeret és máris dráma van? Képtelen kedvesen, viccesen lereagálni az apró botlásokat, rögtön neked ugrik és negatív jelzők áradatát zúdítja rád? Jobb, ha dobod a drámakirályt és keresel magadnak egy pasit, akivel nevetni tudtok a hibákon.

Címkék: jel kapcsolat önimádó pasi szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

Nem is gondolnád, de egy hétköznapi szexpózi is végződhet brutális sérüléssel!

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Mit tud a Kivin-módszer, amit más nem, és tényleg olyan gyorsan orgazmushoz vezet? Most kiderül!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?