5 jel, hogy a kapcsolatod nem elég izgalmas

Ha gyakran unatkozol a pasid mellett, lehet, hogy ideje lépned…

2019.08.07. 11:08
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 jel, hogy a kapcsolatod nem elég izgalmas

Egy kapcsolatban általában eljön az a pillanat, amikor már inkább a biztonságot és a meghittséget keressük, nem pedig az izgalmakat. De azt nem szabad elfelejtened, hogy van különbség a biztonság és az unalom között! Ha úgy érzed, nehezen tudod eldönteni, hogy jól működik-e minden köztetek, vagy pedig kezd laposodni a dolog, csak figyelj ezekre a jelekre!

Romantikus randik? Törölve!

A megismerkedésetek első heteiben nem volt hiány gyertyafényből, romantikus helyszínekből, és filmbe illő udvarlási jelenetekből – mára viszont inkább csak ültök egymás mellett az asztalnál és rendelt kaját esztek, miközben sorozatokat néztek? Ha úgy érzed, teljesen eltűntek a meghitt pillanatok a kapcsolatotokból, érdemes leülnöd a sráccal megbeszélni egy randitervet.

Fejben máshol jársz

A pasid csak beszél, beszél és beszél, de te teljesen máshol jársz fejben, percekkel később viszont vissza sem tudod idézni, mit mondott neked? Ez azt jelenti, hogy elvesztetted a fókuszt, méghozzá nem csak a társalgásban, hanem a kapcsolatodon belül is. Ha már nem tud lekötni, amit a partnered mond, és inkább tehernek éled meg a beszélgetéseiteket, itt az ideje lépni.

Thank U, Next

Az a legárulkodóbb jele a kapcsolatod ellaposodásának, ha néha-néha eszedbe jut, milyen lenne mással lenni… Ha pedig már be is csúszik néha egy kis flört, érdemes mihamarabb tisztázni magadban és persze a pároddal is, hogy mi az, ami hiányzik.

Jobb egyedül?

Akkor érzed magad felszabadultnak és boldognak, amikor végre egy kicsit egyedül lehetsz? Egy kapcsolatban kell, hogy mindkét félnek legyen én-ideje, de amikor már eszedbe sem jut a pasid, miközben egy teljes hétvégét nélküle töltesz és nem zavar, ha napokig nem beszéltek telefonon, akkor nem árt átgondolnod, a megfelelő személy mellett vagy-e.

Sosincs nyugi?

Naponta úgy ébredsz, hogy valamilyen izgalmas és szokatlan dolgot kellene csinálnod? Extrém sportok, külföldre költözés, vagy rövidre vágatni a hajad? Ha a válaszod igen, a pasid valószínűleg nem tudja úgy feldobni a hétköznapjaidat, ahogyan szeretnéd… Ezen persze sosem késő változtatni: beszéljetek meg egy közös egzotikus utazást, vagy fessétek át közösen a lakást, a lényeg, hogy minél több emlékezetes pillanatot éljetek át.

Címkék: biztonság izgalom jelek szerelem unalom

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg ez lenne a tökéletes csók 10 titka?

Tényleg ez lenne a tökéletes csók 10 titka?

Sosem árthat kicsit turbózni a technikádon, szóval összeszedtük a leghasznosabb tippeket, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy tökéletesen csókolj - legalábbis az internet szerint!

4 dolog, amit neked is tudnod kell a pánszexualitásról

A pánszexualitást rengeteg félreértés és tévhit övezi, mi pedig fontosnak tartjuk, hogy eloszlassuk ezeket.

„7 éve vagyok szingli és imádom”

Lehetséges a boldogság párkapcsolat nélkül? Nagyon is! A harmincas éveiben járó Olivia most elmesélte szinglisége történetét.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?