10 biztos jel, hogy bejössz a pasinak, aki tetszik

Most végre nem kell túlagyalnod a dolgot!

10 biztos jel, hogy bejössz a pasinak, aki tetszik

Univerzális tény, hogy ha tetszik valaki, azonnal minden apró mozdulatát kielemzed, a csajokkal a groupchatben századjára is megbeszélitek, vajon mit jelenthetett, amit mondott a srác és csak úgy általában túlagyalod az egészet. Ez persze egyrészt tök poén, másrészt elég fárasztó is tud lenni. Úgyhogy most leszűkítjük a listát, amire figyelned kell. Csekkold ezeket a jeleket, és megtudod, bejössz-e a pasinak!

1. A jövőt tervezgeti veled

Ez elég egyértelműnek tűnik, de most ne olyan nagy dolgokra gondolj, mint az összeköltözés/házasság/gyerekek. Ha egy szimpla nyaralást sem utasít el, akkor nyerd ügyed van. Például felhozol egy helyet, ahová mindig is el akartál menni, valamit, amit mindig ki akartál próbálni. Erre ő meg valami olyasmit válaszol, hogy „igen, ezt mindenképp csináljuk meg valamikor!”. Győzelem.

2. Segítő kéz

Amikor kisebb szitukban kisegít a srác, az tök cuki, ugye? De mi van, ha olyan nagy volumenű ügyben lenne szükséged segítségre, mint mondjuk egy költözés? Ha bejössz a srácnak, simán átmegy hozzád pakolni, cipekedni, egyszerűen azért, mert törődik veled.

3. Páros szelfik

Előveszed a telód, lőnél egy szelfit a szuper helyről, ahol vagytok, a srác pedig nem ki-, hanem pont, hogy beáll a képbe! Ha minden további nélkül csinál veled közös képeket, és az sem érdekli, hogy ki látja, akkor biztosan tetszel neki.

4. Nincs olyan, hogy túl sok

Mikor valakinek bejössz, akkor veled akar lenni. Igen, persze, mindenkinek szüksége van egy kis egyedüllétre. De a srác, aki kiakad azon, hogy egy héten többször is találkoztok, az nem kedvel téged. Legalábbis biztos nem úgy, ahogy te őt.

5. A Netflix & chillen túl

Oké, néha az is irtó jó tud lenni, hogy csak bekuckóztok a kanapéra, kajáltok és filmeztek…Viszont ha a srác energiát fektet abba, hogy mégis mivel töltsétek a közös időtöket és rendes programokat talál ki, akkor be akar vágódni nálad.

6. Ottalvós buli

Egy kapcsolat kezdetén te is inkább a saját, kényelmes ágyadban szeretsz aludni, igaz? Még az sem érdekel, milyen jó érzés a pasival összebújni…Ám, ha már a fiú szeretné az egész estét nálad tölteni a saját lakása helyett, akkor biztos, hogy bejössz neki!

7. Közös bevásárlás

Nincs annál unalmasabb dolog, mint a heti bevásárlás, igaz? De mennyivel jobb lesz, ha nem neked kell tologatnod a bevásárlókocsit a sorok között! Ha már ilyen rendes, hétköznapi dolgokat is közösen csináltok a sráccal, az azt jelenti, hogy imád veled lenni – tök mindegy, hogy mi a helyszín.

8. Hiányzol neki…

…és ezt ki is mondja. Te is tudod, milyen nehéz először kimondani valakinek már csak azt is, hogy hiányzik, igaz? Mert ezzel ugye rögtön sebezhetőbb leszel, hiszen nyíltan bevallottad, hogy kedveled őt. Tehát, ha közli veled, hogy hiányzol neki, egyértelmű a helyzet.

9. A nagy bemutatás

Nem, most nem a szülőkkel való találkozásra gondolunk. Van előtte még egy – hasonlóan para és jelentőségteljes – lépés: a barátok. Ha bemutat a haverjainak, azzal csekkolja, hogyan fogsz beleilleni az életébe. Számít neki, hogy a számára fontos emberek jól kijöjjenek egymással.

10. Telefon off

Nagyon sokunk rossz szokása, hogy folyton a telefonjával van elfoglalva. Viszont, ha a fiúdnak nem nő a mobilja a kezéhez, amikor randiztok, nyilvánvaló, hogy ki akarja maxolni a veled töltött időt. Te vagy a fontosabb, és nem a mémek, amiket a haverjai küldözgetnek neki.

Még több

Szex-Szerelem