5 tuti hely, ahol megtalálhatod az Igazit

Ha eddig még nem jött össze nyáron a nagy szerelem, mutatjuk a legjobb Nagy Ő lelőhelyeket.

5 tuti hely, ahol megtalálhatod az Igazit

Képzeld, nemrég készült egy kutatás, amiből kiderült, hogy merre indulj legközelebb, ha szeretnél bepasizni. A következő helyeken van ugyanis a legnagyobb esélyed rá, hogy összefuss életed nagy szerelmével. Izgatott vagy már?

1. Suli/Tanfolyam

Ha még sulis vagy, akkor simán benne van a pakliban, hogy a csoporttársad igazából az örök lelki társad is, csak még nem beszélgettetek egymással túl sokat. Itt az ideje, hogy bevesd magad, és a következő projekten valahogy egy csapatba kerülj vele. Ha már elmúltak az iskolás évek, akkor sincs para, mert egy nyelvtanfolyamon, vagy akár egy főzősuliban is elsajátíthatsz egy új hobbit, az aktuális pasijelölteddel!

2. Munkahely

Oké, házi nyúlra nem lövünk, de valahogy mégis sokkal egyszerűbb az office-ban ismerkedni. Hasonlóan a sulihoz, itt is nap, mint nap találkozol ugyanazokkal az emberekkel. Lehet, hogy a cuki srác egy szinttel feletted dolgozik, de az ebédidőben nyugodtan huppanj le mellé egy közös kajálásra.

3. Edzőterem

Emlékszel még Miranda bepasizására a Szex és New Yorkban, amikor a futópadról leszállva szólította le egy srác? Veled is simán megtörténhet hasonló, hiszen a közös szenvedély már meg is van: a sport. Kell ennél jobb első randis téma?

4. Kávézó

Nem, nem csak a filmekben történhet meg, hogy a kávédért sorban állva leszólít egy kedves srác. Járj nyitott szemmel, és vedd fel nyugodtan a szemkontaktust a kiszemelteddel. Lehet egy nagy szerelem is jár majd a jeges lattéd mellé.

5. Park

Ha eddig elkerülted a zöldövezetet, ideje körbenézned. Menj le a közeli parkba egy jó könyvvel és a padról ülve figyeld a felhozatalt. Ugye milyen jófejnek tűnik a kutyáját sétáltató srác? Itt az ideje egy kis small talknak!

Még több

Szex-Szerelem