5 jel, hogy a pasid csak azért van veled, hogy túllépjen az exén

Nem akarjuk elrontani az örömödet, de légy résen, ha ezek igazak a srácra.

2019.09.01. 05:09
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 jel, hogy a pasid csak azért van veled, hogy túllépjen az exén

Lehet, hogy te örökre tervezel, és a fejedben már a násznép névsorát pörgeted, viszont a nagy rózsaszín lufi továbbfújása előtt kicsit csekkold a hercegedet! Oké, kicsit erős lenne őrült nyomozásba fognod, de mindenképpen légy résen, ha ezeket tapasztalod.

1. Az előző kapcsolata komoly volt

És ezt duplán vedd komolyan, ha nemrég ért véget a nagy szerelem. Ilyenkor sajnos benne van a pakliban, hogy egyedül nehezen engedte volna el a fájdalmat, ezért beleugrott a következő kapcsolatba, veled. Sajnos az előző szívfájdalmát egyszer még fel kell dolgoznia, szóval itt az ideje, hogy őszintén megnyisd az ex-aktát.

2. Túl szerelmes

Elsőre azt gondolod, hogy ez nem is probléma, sőt? Pedig intő jel lehet, ha a kezdeti lelkesedése szinte már zavarba ejtő, vagy egyenesen ijesztő. Ha ez azzal társul, hogy egyik pillanatban közel enged magához, a következőben pedig eltaszít, akkor ideje riadót fújnod.

3. Állandóan róla beszél

Ugye ezt még magyarázni sem kell? Hiába szidja a volt barátnőjét, ne az ugorjon be erről, hogy könnyűszerrel lenyomsz egy ilyen utálatos csajt. Sajnos azért emlegeti még mindig ilyen indulatosan, mert komoly érzései vannak az irányába.

4. Lehetetlenek az elvárásai

Konkrét elképzelése van, hogy milyen egy ideális kapcsolat, és egy tökéletes barátnő – ezt pedig keresztül is akarja vinni mindenáron. Ha folyton azzal szívja a véred, hogyan kellene viselkedned, vagy milyennek KELLENE lennie egy átlagos szombat estéteknek, akkor nagy rá a sansz, hogy az előző love storyját akarja újraforgatni.

5. Egyszerűen nem megy

Hiába jön be a srác és hoznád le neki a csillagokat is, valamiért érzed, hogy az egész olyan nyögvenyelős. Ha viszont felhozod a témát, mindig hárít és úgy tesz, mint aki ebből semmit sem érzékel. Jobban teszed, ha az extra energiáidat olyasvalakire fordítod, aki megérdemli.

Címkék: ex kapcsolat pasi randi szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Mit tud a Kivin-módszer, amit más nem, és tényleg olyan gyorsan orgazmushoz vezet? Most kiderül!

Ezt a 8 dolgot eddig biztosan nem tudtad az orgazmusról

Átélheted többszörösen is, sőt, ha nagyon pro vagy, akár fizikai érintés nélkül is! Na, jöhet néhány izgalmas infó az orgazmusról?

Tényleg ez lenne a tökéletes csók 10 titka?

Sosem árthat kicsit turbózni a technikádon, szóval összeszedtük a leghasznosabb tippeket, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy tökéletesen csókolj - legalábbis az internet szerint!

4 dolog, amit neked is tudnod kell a pánszexualitásról

A pánszexualitást rengeteg félreértés és tévhit övezi, mi pedig fontosnak tartjuk, hogy eloszlassuk ezeket.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?