„Életem legjobb szexe a pasim legjobb barátjával volt!”

Egy őszinte vallomás következik.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Életem legjobb szexe a pasim legjobb barátjával volt!”

Nem mindennapi sztorit osztott meg az amerikai Cosmopolitan, amiben Jules elmeséli élete legjobb szexuális élményét – amiben van egy kis csavar. Olvass tovább a személyes sztoriért!

„18 éves voltam, és egy tökéletes külsejű pasival kezdtem randizni. Nemcsak jóképű volt, de vicces is és az összes barátom imádta őt. Mi volt akkor a gond? Az, hogy szexuálisan nem igazán vonzott. Egy másik srác, Dante volt az, aki megmozgatta a fantáziámat. Fekete haj, zöld szemek… elég volt, ha felém fordult, máris izgalomba jöttem. De Dante tabu volt, mert ő volt a pasim legjobb barátja. Ez pedig azt jelentette, hogy elég sok időt együtt töltöttünk – partiztunk vagy épp a barátom házában voltunk… bármit csináltunk, sokszor Dante is ott volt, úgyhogy a vonzalmam csak erősödött.

Próbáltam elnyomni az érzéseimet, de egy ponton elkezdtem vele flörtölni, ő pedig viszonozta a dolgot. Nem voltam benne biztos, hogy bejövök neki – egészen addig, amíg chatelni nem kezdtünk. Egyik este megkérdezte, mit vettem fel a partira, majd mikor leírtam, azt mondta, hogy biztosan nagyon szexin nézek ki. Innentől kezdve pedig még durvább flörtölésbe kezdtünk, sőt amikor a pasimmal szexeltem, csak Dante járt a fejemben. 

Tudtam, hogy helytelenül cselekszem és hogy valami történni fog. Először akkor csókolóztunk, amikor véletlenül rányitottam Dante-re a fürdőszobában a pasim házában. A barátom a földszinten ült a kanapén, Dante pedig magához rántott. Másnap megegyeztünk, hogy véget kell vetnünk ennek, de nem ez történt.

Egy héttel később egy házibuliban a pasim bepiált és kiütötte magát, én pedig tovább partiztam a többiekkel. Később mindenki a nappaliban feküdt le aludni, én a kanapén, Dante a földön. Lassan mindenki elaludt, én viszont ébren maradtam, ahogy Dante is. A srác mellém feküdt és elkezdtünk csókolózni és levenni egymás ruháit. Persze minden nagyon halkan történt. Nagyon felizgatott, hogy ennyire lassan történt minden, közben pedig tudtam, hogy mennyire helytelenül cselekszem… később a pasim hálószobájában is lefeküdtünk Danteval… A barátommal végül szakítottunk, és csak hónapokkal később tudta meg az igazságot. Nem bántam meg semmit, ugyanígy csinálnám most is.”

Címkék: legjobb barát megcsalás pasi randi szerelem szex vonzalom

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

A Jelena-fanok például a mai napig mindent megtesznek, csak hogy belerondítsanak Hailey és Justin Bieber életébe, de a listán szereplő többi pár, vagy mostanra csak ex-pár is mesélhetne.

Ezek a pasik rabolták el, majd törték össze Jennifer Lawrence szívét

Jennifer Lawrence nem az a színésznő, aki hetente váltogatta volna a pasijait, de azért így volt néhány fájdalmas szakítás az életében.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?