„Még sosem szexeltem, és úgy érzem, nem is fogok soha”

Olvasd el ennek a lánynak az őszinte történetét!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Még sosem szexeltem, és úgy érzem, nem is fogok soha”

Egy lány névtelenül írt levelet a The Cut nevű magazin tanácsadói rovatába. Azért döntött így, mert még sosem feküdt le senkivel, pedig már végzős az egyetemen. És fél, hogy soha nem fognak megváltozni a dolgok.

„Tudom, hogy ez mennyire hülyén és klisésen hangzik, de problémáim vannak az intimitással. Sosem szexeltem, és még csak egyetlen egyszer csókoltak meg. A fizikai érintkezés pedig meg is állt ennél az egy csóknál, soha ennél több nem történt velem, senki nem érintett meg ezen kívül. A romantikus és fizikai intimitás hiánya viszont már nagyon zavar, régen sokat bántottam magam emiatt. Megpróbáltam teljesen elválasztani magam a szexualitásomtól, és bemagyaráztam magamnak, hogy a szerelem, pláne a szex nem nekem való” – kezdi a vallomását a lány, ám egyúttal siet leszögezni, hogy azért annyira nem fájdalmas a dolog, mint amilyennek hangzik.

Ő is jár bulizni, minden hétvégén találkozik a barátaival, és ő az a személy a társaságban, aki folyton randizási tanácsokkal látja el a többieket. És bár szívesen beszállna a játékba ahelyett, hogy csak a partvonalról nézi, úgy érzi, képtelen rá. 

„Nem úgy látom magam, mint akire bárki is vágyna. Ez pedig azt jelenti, hogy saját magamnak sem engedem meg, hogy akarjak valakit. Még azt sem tudom beismerni, ha valaki titokban tetszik! Ami pedig még szomorúbbá tesz, hogy miután azt érzem, hogy testileg nem akar senki, ebből az lesz, hogy általánosságban sem szeretne velem lenni senki. Ráadásul bármennyire is vágyom az intimitásra, tudom, hogy ha bárki is bepróbálkozna nálam, azonnal elrohannék. Nagyon akarom, de félek és visszariadok tőle.

A csajszi azt is leírja, hogy nemrég elkezdett terápiára járni, hogy megtudja, vajon miért van ilyen szituban. És arra jött rá, hogy talán ez az egész a szülei válására vezethető vissza. „Kiskoromtól kezdve tudtam, hogy az egyik szülőmnek viszonya van, ami nagyon sokáig tartott. Olyan komoly volt a dolog, hogy egy darabig el is költözött tőlünk a párjával és a tesóimmal, míg végül az eleve egészségtelen kapcsolatuk még toxikusabbá vált és szakítottak. És bár tudom, hogy ez egyedi eset, mert egy romantikus kapcsolatnak nem kell saját magamra, másokra és a családra nézve rombolónak lennie, mégsem tudom elengedni magam.”

Durva sztori, igaz?

Címkék: intimitás őszinte vallomás párkapcsolat problémák szerelem szex szingli szűz vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Kedves Loki, köszönjük a kérdést, amit valószínűleg nézők ezreiben ültettél el: nárcisztikus dolog belezúgni valakibe, aki külsőleg és belsőleg is félelmetesen hasonlít hozzád, vagy csak egy meglepő örökség az evolúciótól? Beleástuk magunkat a témába.

Ezeket a sztárszerelmeket legszívesebben örökre elfelejtenénk

Vannak sztárpárok, akiket imádunk együtt, vannak, akikről el is feledkezünk a kapcsolatáról, és vannak az alábbi sztárszerelmek. Ezek annyira randomak és megmagyarázhatatlanok, hogy legszívesebben visszamennénk abba az időbe, amikor még békésen éltünk, mert nem hallottunk róluk.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?