Ezek minden idők legborzalmasabb karácsonyi szakításai

Nincs bocsánat ezekre a húzásokra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek minden idők legborzalmasabb karácsonyi szakításai

Adok – kapok?

„A pasim elhívott a szüleihez karácsonyozni, ahol csak egyetlen ajándékkal kellett készülnöm, mert náluk évek óta karácsonyi húzás a szokás ilyenkor. Arra viszont nem számítottam, hogy ez ránk, a fiúmmal nem vonatkozik. Ő egy hétvégi berlini utazással lepett meg, én viszont semmivel. Amin úgy megsértődött, hogy még másnap szakított velem. Mondjuk nem szomorkodott sokáig, a kétszemélyes külföldi hétvégére pedig már az exével csekkolt be.” (Csilla, 24)

 

Új év, új szerelem

„Órákig dolgoztam a lookomon a karácsonyi bulira, hiszen több x-mas partiba is hivatalos voltam. Először a barátaimmal lógtam, aztán elmentem egy buliba, ahol a pasim volt a DJ. Tűvé tettem érte a helyet, és végül a nyelvével egy másik csaj szájában találtam meg. Állítólag egy ideje már kavartak, csak nem akart megbántani, ezért a karácsony utáni időszakra szerette volna időzíteni a vallomást. Így egy évvel később már nem is tűnik olyan tragikusnak az egész, pláne nem a Chris Evans-hasonmás pasim mellől, akit még azon az estén ismertem meg… (Timi, 21)

 

Ajándék a láthatáron

„Megvan az a jelent az Igazából szerelemből, amikor a feleség megtalálja az ékszert, de CD várja a fa alatt és kiderül, hogy a méregdrága meglepit a szeretőnek szánta a férj? Velem is megtörtént egy nagyon hasonló szitu. Borítékot kerestem, és a vőlegényem dolgozószobáját is feltúrtam, amikor ráakadtam egy pár csodás fülbevalóra. Igaz, nem az én stílusom volt, de a tény, hogy becsekkolt miattam egy ékszerüzletben és órákig válogatott, teljesen elvarázsolt. Aztán szenteste jött a hidegzuhany, ami egy 5000 Ft-os vásárlási utalvány formájában érkezett egy fast fashion üzletbe. Amikor kérdőre vontam, még ő volt felháborodva, és azonnal elviharzott otthonról. Az új évet zárcserével, és tiszta lappal indítottam – nélküle.” (Szandi, 32)

 

Integess, ingatlanos!

„Az expasim katona volt és meggyőzött róla, hogy költözzünk össze, mert ő úgyis keveset van otthon, így legalább a házra is tudok vigyázni. Persze egy csomó elmaradása volt a kecónak, amit nekem kellett fizetni. Az ünnepekre meghívott a családja is, az ajándékokra pedig egy vagyont költöttem, a pasimtól viszont még egy képeslapot SE kaptam. Ott ültem kukán, és néztem, ahogy mindenki bontogatja az ajándékait. Aznap este az ágyban felém fordult és csak annyit mondott, hogy gondolkodott és szakítani akar. Majd megkért, hogy még 3 hónapig lakjak a házban, mutassam meg egy ingatlanosnak, és a bútoraimat is hagyjam már ott, mert tök jól néznek ki. És ezzel ki is pipálhattam életem legbizarrabb szakítását.” (Berni, 28)

 

Rossz poén még rosszabb időzítéssel

„Az első nagy szerelmem elég durván szakított velem több mint fél év után. Mielőtt dobott volna, elhívtam a családomhoz karácsonyozni, de lepattintott és a kezembe nyomta az ajándékom. Elég nagy doboz volt, szépen becsomagolva, úgyhogy inkább betettem a fa alá, és türelmesen vártam. Szenteste a szüleimmel és testvéreimmel együtt aztán kibontottuk – bár ne tettem volna! Az alábbi szöveg állt a kísérőkártyán: „Erre még szükséged lehet a jövőben”. Egy jókora vibrátor lapult a dobozban.” (Kata, 20)

Címkék: kapcsolat karácsony karácsonyi szakítás szakítás szenetste szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Kedves Loki, köszönjük a kérdést, amit valószínűleg nézők ezreiben ültettél el: nárcisztikus dolog belezúgni valakibe, aki külsőleg és belsőleg is félelmetesen hasonlít hozzád, vagy csak egy meglepő örökség az evolúciótól? Beleástuk magunkat a témába.

Ezeket a sztárszerelmeket legszívesebben örökre elfelejtenénk

Vannak sztárpárok, akiket imádunk együtt, vannak, akikről el is feledkezünk a kapcsolatáról, és vannak az alábbi sztárszerelmek. Ezek annyira randomak és megmagyarázhatatlanok, hogy legszívesebben visszamennénk abba az időbe, amikor még békésen éltünk, mert nem hallottunk róluk.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?