2020.01.17.@ 12.01

4 pasi őszinte vallomása élete legrosszabb első randijáról

Mert néhány álomból hamar rémálom lesz…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 pasi őszinte vallomása élete legrosszabb első randijáról

„Úgy volt, hogy nálam találkozunk: főztem, vettem gyertyákat, virágot, komolyan, szinte már kislánynak éreztem magam, annyira túlkészültem az egészet. Ezzel szemben a csaj egy órát késett, és abban a további egy órában, amíg nálam volt, kb. 30 percet telefonált – az exével. Aztán felállt, elnézést kért, és közölte, nagyon úgy tűnik, hogy kibékülnek az előző pasijával. De még mielőtt kifordult volna az ajtón, gyors üzenetet intézett a steaknek, amivel amúgy annyit bajlódtam, miszerint nem is eszik húst.” (Andor, 29)

„Moziba készültünk, amikor a csaj hirtelen fájdalmasan felkiáltott: mint kiderült, letört egy hatalmas darab a fogából. Szóval az új Star Wars rész helyett a lány aggódó arcát nézhettem, amint a szájsebészeten gubbaszt. Persze nagyon sajnáltam, de a hetekkel ezelőtt váltott premier előtti jegyeimért – a kedvenc filmemre!!! – jobban fájt a szívem.” (Tibi, 24)

„Tavasz volt, tomboltak a hormonjaim, a lánynak meg az allergiája. Ő sorozatozást tervezett az első komolyabb randinkon, nekem viszont szándékomban állt szexelni helyette. Hogy mi lett az egészből? Kénytelen voltam egész éjszaka egy béna sorozatot nézni, mivel ő 7-kor kidőlt az allergia gyógyszere miatt. Ráadásul olyan pózban, hogy mozdulni sem tudtam.” (Ákos, 24)

„Az megvolt, hogy a csaj hatalmas fangirl, hiszen csoporttársak vagyunk, de hogy ennyire, arról lövésem sem volt. Direkt miatta utaztam fel hamarabb a fővárosba (én vidéki vagyok, de Budapesten tanulok, ő viszont ott is él). Azonnal találkozni akart (vasárnap délután!), és mindenáron a belvárosban, ami nekem ugye nagyon kiesik. Egész randi alatt a kávéja mögé bújt, és olyan aggodalmasan kapkodta a tekintetét, mintha minimum az FBI körözné. Amikor megkérdeztem, biztosan minden rendben van-e, megszólalt, hogy persze, csak ebben a kávézóban látták előző nap Jason Momoát, aki akkor épp Budapesten forgatott, és szeretne egy közös szelfit, meg egy puszit. Én arra kellettem, hogy ne tűnjön furának, ahogy egyedül üldögél ott…” (Tomi, 21)

Címkék: borzalmas férfiak kapcsolat őszinte vallomás pasi randi szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

5 dolog, amit a pasik hallani akarnak az első randin

5 dolog, amit a pasik hallani akarnak az első randin

Ezekkel tutira bebiztosítod a második talit!

Zendaya valójában már hónapok óta nem szingli?

Hollywood egyik legnagyobb sztárja, mégis akkora titok lengi körül magánéletét, mint senki másét.

4 meglepő tulajdonság egy lányban, amit imádnak a pasik

A külső megfog, a belső megtart, ezek az apróságok pedig bármelyik srácot elvarázsolják.

Ilyen hatással van a páros masszázs a kapcsolatotokra

Idén Valentin napon mindenképpen próbáljátok ki!

4 apróság, amit a pasik mindennél jobban imádnak az ágyban

Te pedig a reakcióját fogod imádni, miután bevetetted az újításokat.

4 dolog, amiről a pasik azt hazudják, bejön nekik egy csajban

Pedig ha jobban belegondolnak, nem is annyira…

Ezért fogjuk meg egymás kezét egy kapcsolatban

Ha megérinted egy olyan ember kezét, akit szeretsz és akiben megbízol, máris jobban érzed magad. De vajon miért alakult ez így?

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?