4 pasi őszinte vallomása élete legrosszabb első randijáról

Mert néhány álomból hamar rémálom lesz…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 pasi őszinte vallomása élete legrosszabb első randijáról

„Úgy volt, hogy nálam találkozunk: főztem, vettem gyertyákat, virágot, komolyan, szinte már kislánynak éreztem magam, annyira túlkészültem az egészet. Ezzel szemben a csaj egy órát késett, és abban a további egy órában, amíg nálam volt, kb. 30 percet telefonált – az exével. Aztán felállt, elnézést kért, és közölte, nagyon úgy tűnik, hogy kibékülnek az előző pasijával. De még mielőtt kifordult volna az ajtón, gyors üzenetet intézett a steaknek, amivel amúgy annyit bajlódtam, miszerint nem is eszik húst.” (Andor, 29)

„Moziba készültünk, amikor a csaj hirtelen fájdalmasan felkiáltott: mint kiderült, letört egy hatalmas darab a fogából. Szóval az új Star Wars rész helyett a lány aggódó arcát nézhettem, amint a szájsebészeten gubbaszt. Persze nagyon sajnáltam, de a hetekkel ezelőtt váltott premier előtti jegyeimért – a kedvenc filmemre!!! – jobban fájt a szívem.” (Tibi, 24)

„Tavasz volt, tomboltak a hormonjaim, a lánynak meg az allergiája. Ő sorozatozást tervezett az első komolyabb randinkon, nekem viszont szándékomban állt szexelni helyette. Hogy mi lett az egészből? Kénytelen voltam egész éjszaka egy béna sorozatot nézni, mivel ő 7-kor kidőlt az allergia gyógyszere miatt. Ráadásul olyan pózban, hogy mozdulni sem tudtam.” (Ákos, 24)

„Az megvolt, hogy a csaj hatalmas fangirl, hiszen csoporttársak vagyunk, de hogy ennyire, arról lövésem sem volt. Direkt miatta utaztam fel hamarabb a fővárosba (én vidéki vagyok, de Budapesten tanulok, ő viszont ott is él). Azonnal találkozni akart (vasárnap délután!), és mindenáron a belvárosban, ami nekem ugye nagyon kiesik. Egész randi alatt a kávéja mögé bújt, és olyan aggodalmasan kapkodta a tekintetét, mintha minimum az FBI körözné. Amikor megkérdeztem, biztosan minden rendben van-e, megszólalt, hogy persze, csak ebben a kávézóban látták előző nap Jason Momoát, aki akkor épp Budapesten forgatott, és szeretne egy közös szelfit, meg egy puszit. Én arra kellettem, hogy ne tűnjön furának, ahogy egyedül üldögél ott…” (Tomi, 21)

Címkék: borzalmas férfiak kapcsolat őszinte vallomás pasi randi szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

A 10 legbizarrabb dolog, ami szex közben megtörténhet

A 10 legbizarrabb dolog, ami szex közben megtörténhet

Ezek azok a szituk, amik szinte mindenkivel megtörténnek szex közben, mégis mindenki végtelenül kínosnak érzi.

„Ha mindig jöhet jobb, mi értelme dolgozni egy problémán?” – Segítünk kitörni a fogyasztói párkapcsolatból

Gondoltad volna, hogy tavaly kicsivel több, mint 15 ezer házaspár döntött a válás mellett? Elköteleződni hosszú távon nem egyszerű, de adunk pár hasznos tippet, ami segíthet egy igazán jó párkapcsolatot kialakítani.

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

Nem is gondolnád, de egy hétköznapi szexpózi is végződhet brutális sérüléssel!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?