4 meglepő tulajdonság egy lányban, amit imádnak a pasik

A külső megfog, a belső megtart, ezek az apróságok pedig bármelyik srácot elvarázsolják.

4 meglepő tulajdonság egy lányban, amit imádnak a pasik

Helló, hobbi!

Nem gond, ha nem vagy geek és alapjáraton nem vagy otthon a különböző számítógépes játékokban. De ha érdekel, min ügyködik a pasid olyan hevesen (öhm, amikor épp nem rajtad), az felér számára egy mini orgazmussal. De csakis akkor, ha nem eljátszod, vagy udvariasságból kérdezed, de lélekben már a kedvenc soridnál jársz, hanem tényleg, őszintén izgat, mi teszi boldoggá a barátodat.

via GIPHY

És akkor?

Minden srác bírja, ha a barátnője inspiráló, de ennél is többre értékelik, ha egy csaj pillanatok alatt képes átkapcsolni az „és akkor mi van?” üzemmódba. Szerintük nagyon szexi, ha egy lány ösztönösen érzi, mikor van szüksége egy fiúnak bátorításra, és mikor kell az, hogy levegye a feszkót a szerelme válláról.

via GIPHY

Kit izgat?

Szuper, ha fontos az egészséged, azért kétnaponta eljársz futni. Ahogy ahhoz is minden jogod megvan, hogy salit és diétás kajákat egyél, ha ettől vagy boldog. Viszont ne érezd azt, hogy ezt bármelyik srác elvárja tőled, sőt. A fiúkat elvarázsolja, ha egy nő nem akar görcsösen megfelelni. Sem nekik, sem pedig másoknak. Ebből ugyanis ők is rengeteget merítenek.

via GIPHY

Rajongás rulez

Nem ciki, hogy még mindig szívesen hallgatod a tinikorod kedvenc fiúbandáját, vagy premier előtt kell látnod a kedvenc színészed filmjeit, ugye tudod? Ahogy azt is, hogy ezt a srác előtt is bátran felvállalhatod! Szerintük egyszerre szexi és cuki, ha egy csaj igazi rajongó típus.

via GIPHY

Még több

Szex-Szerelem