6 helyszín, ahol soha többé nem szexelnének újra a pasik

Nem bírod ki nevetés nélkül!

6 helyszín, ahol soha többé nem szexelnének újra a pasik

„A barátnőm szerint elképesztően romantikus dolog egy kihalt tengerparton a homokban szeretkezni. Elméletben nekem is tetszett az ötlet, így egy nyaralás alkalmával azt gondoltuk, végre kihúzzuk a bakancslistánkról. Életünk legrosszabb döntése volt! A homok egyáltalán nem szexi, és Anakin Skywalkernek igaza volt, amikor azt mondta, hogy bejut mindenhová. Borzasztó kényelmetlen volt, még napokkal utána is találtunk homokszemeket random helyeken.” (Tomi, 28)

via GIPHY

„Az egyik legszexibb dolognak tartottam a filmekben, amikor a párok a zuhanyzóban estek egymásnak. Egészen addig, amíg néhány éve én is kipróbáltam az akkori párommal. Kezdetben minden simán ment, de azt nem vettük figyelembe, hogy ott extra csúszós minden. Szóval akció közben elestem, és eltörtem a karom. A sürgősségin azt kamuztam, hogy a lépcsőn zakóztam le. Nagyon ciki volt!” (Miki, 34)

via GIPHY

„Bőven elég tapasztalatot szereztem kamaszkoromban arról, hogy tudjam: a legrosszabb hely a szexre a szülői ház. Azon kívül, hogy brutális csendben kell lenni, bármikor ránk nyithatnak. Az első barátnőmmel ez meg is történt, az eset után pedig napokig nem tudtam anyám szemébe nézni…” (Bence, 23)

via GIPHY

„Soha. Többet. Autós szex. Egyszer egy rendőr rajtakapott minket a volt barátnőmmel nyilvános helyen. Szerencsénk volt, hogy csak egy büntetéssel megúsztuk.” (Ádám, 22)

via GIPHY

„Amikor mindenki 50 Shades of Grey-lázban égett, akkor a (most már) feleségemet is elkapta az őrület. Úgyhogy kitalálta, milyen izgi lenne, ha a társasházunk liftjében csinálnánk. Első próbálkozásra alig pár másodpercünk volt egyedül, majd végül megnyomtuk a stop-gombot. Erre beindult a sziréna, és jöttek kimenteni minket. Nekünk meg persze totál elment a kedvünk a liftes kísérletezéstől.” (Gergő, 29)

via GIPHY

„Éppen kirándulni voltunk egy totál üres erdőben. Nagyon felizgatott a tény, hogy bár most egyedül vagyunk, bárki sétálhatna errefelé. Szerencsére nem jött senki, és remekül ki tudtuk használni egymás társaságát. Csakhogy mire hazaértünk, már nem voltunk ilyen vidámak: a csajomat megcsípte a csalán, az én fenekemen pedig találtunk egy kullancsot…” (Peti, 31)

via GIPHY

Még több

Szex-Szerelem