Zendaya valójában már hónapok óta nem szingli?

Hollywood egyik legnagyobb sztárja, mégis akkora titok lengi körül magánéletét, mint senki másét.

Zendaya valójában már hónapok óta nem szingli?

Az Instagram korában az egyik legnehezebb dolog titokban tartani bármit is, pláne, ha az ember mondjuk akkora híresség, mint Zendaya. A színésznő elképesztő sikereket ért el az HBO Euphoria című sorozatával, ami miatt most még az eddiginél is többen figyelnek rá, így nyilván a magánéletére is. Bár állítólag jelenleg épp nincs senkije, a pletykák mégis mást mondanak, és az elmúlt időszakban állítólag többen is közelebb kerültek hozzá.

Az szinte biztos, hogy Trevor Jacksonnal, akivel korábban a Disney-nél dolgoztak, 2012 környékén sokat lógott együtt. Gyanúsan sokat. De hogy kapcsolatuk meddig tartott, azt senki nem tudja. Zendaya ugyanis mindig titokzatosan fogalmaz, ahogy tette azt 2017-ben is, amikor a Vogue-nak beszélt arról, hogy van pasija, de nevet már nem mondott, csak annyit, hogy ő élete első szerelme. Emiatt gondolt mindenki Trevorra, akit már gyerekkora óta ismer.

Aztán ott volt Tom Holland is, akivel a pletykák szerint 2017 nyarán jött össze, és bár egyikőjük sem erősítette meg a híreket, többen is elszólták magukat. 2019-ben viszont már egy új pasival, Jacob Elordival látták, méghozzá Görögországban. Egy ilyen helyre pedig nyilván senki nem utazik egy olyan emberrel, aki teljesen közömbös számára. Ennek ellenére Jacob azt nyilatkozta az ausztrál GQ-nak, hogy Zendaya olyan számára, mint egy testvér. Sőt, Zendaya is úgy nyilatkozott róla, mint a legjobb barátjáról. Igaz, utóbbi nem zárja ki a párkapcsolatot sem. Tagadniuk pedig kár lenne a dolgot tovább, ugyanis a napokban már látták őket csókolózni is New York utcáin. És nem, nem egy ominózus első csók volt.

Fotók: Profimedia – Red Dot

Még több

Szex-Szerelem