Ezeknek a csillagjegyeknek nem szabadna együtt randiznia

De tényleg. Soha.

Ezeknek a csillagjegyeknek nem szabadna együtt randiznia

Rák és Nyilas

Az abszolút no go. Az érzelmes Rák képtelen kezelni a függetlenségmániás Nyilast és minden második élesebb megjegyzésén besérül. Ezzel szemben a Nyilas kifejezetten vonzónak találja, hogy egy érzelemcsomag a szerelme, viszont a végén pont ettől tépi ki a haját. Inkább bele se kezdjetek.

Skorpió és Ikrek

Eleinte minden rózsaszín ködben úszik, a Skorpió azt érzi, hogy végre valaki megérti és nem kell adnia a titokzatost, amikor katt! és az Ikrek merőben más személyiségjegyeit mutatja. A Skorpió kiborul a váltáson, az Ikrek pedig nem érti, hogy min szívóznak vele. Nem egy szép happy end.

Mérleg és Halak

Szintén egy nem túl nyerő páros, ahol az egyik fél egy romantikus dráma főszereplőjeként éli meg a mindennapjait (igen, ők a Halak), míg a másik a hideg tényekre hagyatkozik és utálja, ha ki akarják billenteni a megszokott napi rutinjából. Valószínűleg a Halak fél húzza fel először a nyúlcipőt és távozik a kapcsolatból – mindezt persze filmzenére.

Bika és Oroszlán

Az a rész még teljesen rendben van, amikor az Oroszlán a középpontban szeretne lenni és a Bika ehhez hálás közönség és simán háttérbe vonul. Viszont ott már komoly vitákra lehet számítani, amikor az impulzív Oroszlán és a higgadtan, tényeket felsorakoztató Bika meg akar oldani egy konfliktust. Kb lehetetlen.

Még több

Szex-Szerelem