5 dolog, amit a pasik hallani akarnak az első randin

Ezekkel tutira bebiztosítod a második talit!

5 dolog, amit a pasik hallani akarnak az első randin

Muscle Man

Totál win-win kérdés, ha azt teszed fel, hogy sportol-e valamit. Mert ha igen, akkor odáig lesz, hogy meglátszik az eredménye, hiszen nem véletlenül szenved órákig az edzőteremben. (Bár készülj fel, hogy lehet, hogy ezzel egy nagyobb témalavinát indítasz el!) Ha pedig nem edz, akkor is megsimogatod ezzel az egóját, mivel azt üzened, hogy nagyon bejön neked a látvány. De vigyázz: ha nagyon látszik, hogy nem mozog a srác, akkor inkább messziről kerüld a sport-topikot!

via GIPHY

Élvezd!

„Egy duplahúsos hamburgert kérnék!”– mondja a pasi álmai nője egy étteremben. Na persze nem arra gondolunk, hogy azonnal add fel a vegán értékrendedet pusztán egy srác miatt! Egyszerűen csak arról van szó, hogy ne játszd meg magad semmilyen téren, még rendeléskor sem: egyél amit csak szeretnél. Ha pedig élvezed az ételt, az a fiúk számára azt jelenti, hogy az életben is fun vagy!

via GIPHY

Sexy time

A pasik titokban az egész első randi alatt azon kattognak, vajon számíthatnak-e az este végén némi összebújásra. Így persze alig tudnak koncentrálni a legcukibb sztoridra az első kiskutyádról…Ezért érdemes a tudtára adnod, hogy benne vagy-e az ágytornában, vagy te még inkább bőven várnál a dologgal.

via GIPHY

Helló, hobbik!

Szóba hozta a The Witchert vagy a Harry Pottert a srác, te pedig odáig meg vissza vagy az adott témáért? Akkor villantsd meg, micsoda szakértő vagy! Hidd el, nem fogod elijeszteni, sőt: imádni fogja, hogy van egy szuper közös érdeklődési körötök. És miután azt kibeszéltétek, jöhet a kutatás a kövi közös pont után!

via GIPHY

Money, money, money

A legtöbb férfinak elképesztően bejön, ha egy lány felajánlja, hogy fizet a randi végén. Az pedig meg már szinte mindegy is, hogy átmegy-e úriemberbe, és visszautasítja az ajánlatod, vagy épp elfogadja azt. Mert maga az ajánlat számít. Hogy miért? Mert így azt sugallod, ami neki és neked is szuperfontos: hogy ebben a kapcsolatban ti egyenlőek lesztek!

via GIPHY

Még több

Szex-Szerelem