Szex közben sír ez a nő egy rejtélyes betegség miatt

Nem hiszed el, hogy mi áll a dolog hátterében…

Szex közben sír ez a nő egy rejtélyes betegség miatt

Jillian Currie elsőre egy átlagos 26 éves fiatal, csinos lánynak tűnik, és nem is sejti az ember, hogy az amúgy milyen problémával küzd nap, mint nap.

Több, mint 6 éve ugyanis minden egyes alkalommal, amikor szexuális kapcsolatra kerül sor, Jillian elsírja magát közben, ráadásul nem is képes élvezni az együttlétet, mert fájdalmat érez a vaginájában. A lányak már több pasija is volt az elmúlt évek során, és a bevallása szerint folyamatosan próbálkozott szexuális téren, de a vége mindig ugyanaz lett; sírás és fájdalom. Ezért már odaáig jutott, hogy ismerkedni sem mert, mert tudta, hogy ha szexre kerül a sor, akkor csalódni fog, ráadásul a partnere se fogja érteni, mi történik…

Persze sok-sok orvosnál járt, akik sok vizsgálat után évekig nem tudtak konkrét betegséget megállapítani nála, és azt mondták neki, hogy a dolognak lelki okai vannak, amit Jilliannek fejben kell helyretennie. Ő viszont nem adta fel, ezért közel 6 (!!!) év után talált egy olyan klinikát, ahol megállapították, hogy egy „vulvodynia” nevű betegségben szenved, ami krónikus fájdalmat okoz a vaginában. A kezelés szerencsére már elkezdődött, de a javulásra még várni kell.

Arra azonban még mindig nem jöttek rá, hogy a szex közbeni sírás mitől lehet, ezért Jillian úgy döntött, hogy elkezd terápiára járni.

„Örülök, hogy megosztottam a történetemet a világgal, mert szeretnék segíteni azoknak a nőknek, akik hasonló problémákkal küzdenek, de félnek beszélni róla, mert úgy gondolják, hogy ez tabu” – mondta Jillian, akinek remélhetőleg napról napra javulni fog most már az állapota.

Még több

Szex-Szerelem