6 dolog, amit tudnod kell az orális szexről

…de eddig féltél megkérdezni.

6 dolog, amit tudnod kell az orális szexről

Felkészülni, vigyázz, rajt!

Azzal nyilván tisztában vagy, a kiszáradt száj az orális szex legnagyobb ellensége. De milyen trükkökkel lehet offolni a vatta-szindrómát? Ha hirtelen, az idegességtől, gyógyszerektől vagy az alkoholtól lett sivatagi hangulat a szádban, akkor érdemes gyorsan bekapni egy rágót vagy savanyú cukorkát. Ezeket simán bekészítheted az éjjeliszekrényedbe. Viszont ha tudod magadról, hogy kifejezetten hajlamos vagy kiszáradni, akkor már jóval az akciózás előtt beindíthatod a nyáltermelést: szerezz be xilit tartalmú szájvizet. (Az alkoholosat viszont kerüld, tudod!) A xilit ugyanis stimulálja a nedvességet a szájban, így ez a tuti hosszútávú megoldás!

via GIPHY

Mélyinterjú

Az egyik legnagyobb legenda a mélytorok-technikát övezi, viszont te is tuti tapasztaltad, hogy ez a csajoknak azért nem akkora élmény. Bár elvileg szuperül működik a minél több nyál termelésére is, neked ez nem tűnik fel: mivel minél mélyebben van a srác szerszáma, te annál inkább csak arra tudsz koncentrálni, hogy meg ne fulladj… Ez azért van, mert ilyenkor az agyban egyszerűen bekapcsol a pánikgomb! Ettől indul meg a nyál- és a könnytermelés is, de ez abszolút nem egy pozitív tapasztalat. Viszont ettől még simán lehetsz ügyes ezen a téren, csak kicsit trükközni kell! A lényeg, hogy a torkod hátulja helyett a péniszt irányítsd a szájpadlásod felé, vagy blokkold az útját a nyelveddel. Így pedig két legyet ütsz egy csapásra: a pasid azt hiszi, épp teljesen kitölti az űrt, te pedig nem öklendezel az akció közben. Win-win.

via GIPHY

A szabályt erősítő kivétel

Tudtad, hogy nem minden pasi van odáig a blowjobért? Ahogy neked is biztosan volt már olyan, amikor a srác odalent munkálkodott, és egyszerűen nem tudtál elélvezni, mert túl nagy volt a nyomás, hogy elérd a nagy O-t. Na, pont ugyanezt tapasztalják meg a srácok is.

via GIPHY

Say no!

Bár ennek alapnak kéne lennie, nem árt, ha minél többször elismétled: bármikor mondhatsz nemet! De tényleg szó szerint bármire és bármikor. Ami a furulyázást illeti, simán offolhatod, ha épp nincs kedved, vagy csak úgy általában nem szereted a dolgot. Esetleg ha csak azért csinálod, mert ő máskülönben sosem viszonozná! Ne felejtsd el, hogy a pasi nem követelheti az orális szexet. Senkinek sem jár alanyi jogon a kényeztetés!

via GIPHY

Tökéletes helyszín

A zuhany-szexet elképesztően macerás, sőt néha lehetetlen kivitelezni, de ha mégis a víz alatt kívánjátok meg egymást, akkor a franciázás lesz itt az aduász! Ugyan a víz nem fog síkosítóként működni, de ha a pasi kiáll a zuhany alól, te pedig pont úgy helyezkedsz el, hogy téged érjen a víz, akkor tökéletesen el tudjátok majd tölteni az időt a fürdőben.

via GIPHY

Élvezd!

Nem muszáj, hogy csak a srác lelje örömét a furulyázásban! Te is simán kiélvezheted ezeket a pillanatokat. Hallottál például arról a szexterápiás technikáról, aminek a lényege, hogy leginkább arra koncentrálsz, ami neked jólesik. Szóval ne azt csináld, amiről az hiszed, hogy tetszeni fog a fiúdnak, hanem azt, amit te szeretsz. Ha pedig még jobban kiélveznéd a szitut, kényeztesd saját magad akció közben. A pasi pedig tutira nem fog megsértődni, hiszen kap egy szuper showt is az alap csomag mellé!

via GIPHY

Még több

Szex-Szerelem