4 randihelyzet, amiből minden pasi menekül

Méghozzá fénysebességgel!

4 randihelyzet, amiből minden pasi menekül

Családi kör vs. családi KO

Az első tali a kedvenc kávézódban, a következő az ő kedvenc pubjában, és mire a harmadikhoz értek, hirtelen anyuci is befigyel. Neked csak szimplán nem volt időd főzni, ezért beugrotok a mamádhoz, ő viszont azt gondolja, néhány randi után rárobbantod az egész családot. Ha megkímélnéd magad egy kínos pasi ghostingtól, ne vesd be a szüleidet fél évnél hamarabb.

via GIPHY

Rémes hármas

A barátnődnek elege van belőle, hogy hanyagolod, a pasiért pedig odavagy, szóval semmi pénzért nem mondod le a talit – inkább összekötöd a kellemest a hasznossal, és magaddal cipeled a bestie-det is. Na ennél jobban nem is zavarhatnád össze a srácot! Ezzel ugyanis vagy azt üzened, hogy nem akarsz vele kettesben lenni és extra lelki támasz kell, hogy lepattintsd, vagy nem is jön be neked igazán, és inkább rásóznád a barátnődre.

via GIPHY

Helló, hobbi(t)!

Extrém sportolsz szabadidődben, esetleg úgy használod az íjat, mint senki más a Gyűrűk urából, és ezt megmutatnád a pasidnak is? Egyszer fun, de ha rendszert csinálsz belőle randi címszó alatt, ráadásul ő megmarad kívülállónak, mert hosszú távon A, nem érdekli B, ügyetlen benne, akkor jogosan lehet olyan érzése, mintha a személyében társalkodó pasit keresnél a hátralévő ömh… 70 évedre.

via GIPHY

Sooo social!

Többet érinted meg a randin a telód képernyőjét, mint a srác kezét, esetleg gyakrabban bámulod a kijezlőt, mint a partnered szemét? Ezzel sajna csak azt üzened magadról, hogy fomo vagy, aki egyetlen dolgot enged be az életébe, a telóját, de azt nagyon. Ha látszólag hanyagolod őt, csak hogy ellenőrizd, érkezett-e üzid, csekkolta-e valaki a Linkedin profilod, vagy hogy megbizonyosodj róla, pont elegen nézték meg a legutóbbi sztoridat, sanszos, hogy még a desszert előtt megpattan a fiú.

via GIPHY

Még több

Szex-Szerelem