„Így csalt meg a férjem a másik szobából, miközben home office-ban dolgozott”

Egyik olvasónkat a saját lakásában csalta meg a szerelme. Úgy, hogy ő is otthon volt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Így csalt meg a férjem a másik szobából, miközben home office-ban dolgozott”

A koronavírus miatt, aki csak teheti, otthonról dolgozik és követi a #maradjotthon kezdeményezést. Ezzel nagy lépést téve a fertőzés leállítására, viszont mi a helyzet a titkos viszonyok frontvonalán? Réka elárulta nekünk, hogyan bukott le a férje a home office-nak álcázott csajozás közben.

„Tibivel hat éve vagyunk házasok és imádjuk egymást. Legalábbis én ezt a filmet néztem eddig, mert kiderült, hogy a férjem már jó ideje másik vetítésre vált jegyet” – kezdi a történetét Réka.

„Tény, hogy az utóbbi időben gyakrabban vitatkoztunk, de ezt mindig betudtam annak, hogy a sok túlóra miatt feszült és türelmetlenebb. Én is egyre többször vittem haza a munkát és sokszor késő estig ültem a gépem előtt. Amikor kiderült, hogy mi történt Vuhanban, még be is dobtam neki, hogy lehet, nekünk is jót tenne egy kötelező karantén, hogy több minőségi időt töltsünk együtt. Annyira indokolatlanul kiakadt ezen, hogy nem tudtam hova tenni a dolgot. Így utólag már értem, miért borult ki már csak a gondolatától is, hogy a négy fal között rekedjen – ráadásul velem.

Végül a viccelődésből valóság lett és bejelentette a főnöke két hete, hogy home office-ból kell dolgoznia. Nálam elég sokáig lazábban vették és csak a héten szóltak, hogy otthonról folytassam a munkám. Mire én becsatlakoztam az itthoni irodai életbe, Tibinek már szigorú szabályai voltak. Azt állította, hogy ő már alaposan kitapasztalta, hogyan lehet home office-ból hatékonyan melózni és nem is szeretné, ha ebből kizökkenteném. Mivel kerülni akartam a felesleges feszkót, ezért belementem: ő a hálószobában lévő asztalkánál dolgozott, én pedig az ebédlőben rendezkedtem be. Munkaidőn belül tilos volt az átjárás egymáshoz, ez alól csak a kajaszünetek jelentettek kivételt.

Tibi IT-sként dolgozik és többször is kellett videókonferencián részt vennie, bár mindig kicsit fojtott hangon beszélt (milyen jó fej, hogy nem akar engem zavarni, nem?). Igazából ez vezetett a lebukásához. Néhány nap után feltűnt, hogy mindig a confcall-ok után ugrik le hol a gyógyszertárba, hol a boltba valami létszükségletűnek kikiáltott dologért. Alapból utáltam, hogy miért nem marad tényleg otthon, plusz fura is volt, hogy mi tart ennyi ideig. »Őrület mekkora sor van mindenhol« Kb. ez a válasz érkezett magyarázatként a kieső órákra.

A legutóbbi »Csemegeuborka nélkül megáll az élet, lementem a boltba!« felkiálltásánál bementem a tiltózónás hálóba és beléptem a gépére. Némi kutakodás után ott virított előttem egy olyan szex chatelés, amibe még A szürke ötven árnyalatának Christian Grey-e is belepirult volna.

Mikor hazaért szembesítettem a tényekkel. Persze szánalmasan kamuzott valamit, de végül látta, hogy felesleges minden magyarázkodás. Kiderült, hogy már fél éve kavar az egyik kolléganőjével és nagyon nehezen viselik, hogy nem találkoznak minden nap. Most már tudnak, mert tegnap óta a csajnál élvezheti a házi karantént. Csemegeuborkát pedig természetesen nem hozott.”

Címkék: házasság home office kapcsolat karantén koronavírus megcsalás szerelem szerető

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

A Jelena-fanok például a mai napig mindent megtesznek, csak hogy belerondítsanak Hailey és Justin Bieber életébe, de a listán szereplő többi pár, vagy mostanra csak ex-pár is mesélhetne.

Ezek a pasik rabolták el, majd törték össze Jennifer Lawrence szívét

Jennifer Lawrence nem az a színésznő, aki hetente váltogatta volna a pasijait, de azért így volt néhány fájdalmas szakítás az életében.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?