„Folyamatosan csalom a pasim a karanténban, és még csak észre sem veszi”

Olvasónk nem megbotránkoztatni akar levelével. Még csak nem is azt, hogy gyanakodj a szerelmedre. Abban bízik, hogy a története hatására talán jobban figyelnek majd egymásra a párok.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Folyamatosan csalom a pasim a karanténban, és még csak észre sem veszi”

„Most, amikor ezt a levelet írom a kanapén ülve, alig másfél méterre van tőlem a barátom, Máté. Épp nagyon gépel valamit online játék közben, mindketten a munka utáni pihenőnket töltjük. Ketten vagyunk a 3. kerületi albérletünkben, mégsem vagyunk egyedül. Ott van velünk még valaki. Jobban mondva velem. Ott ül mellettem, és egyfolytában a lelkem cirógatja. Igaz, csak chaten keresztül. Két hete tart az önkéntes karantén, és ez a titokzatos srác egy hete van velem ennyire intenzíven. Vajon szimpla haverunk maradtunk volna, ha nem jön a bezártság, és vele ez a sok bizonytalanság?

Ha nem lenne ez a srác, úgy érzem, eltűnnék. És nem tudom, hogy csak a nő veszne el, aki bókok nélkül ragadt, bezárva a semmi 60 négyzetméteres közepén, vagy ez már nem csak az egómról szól, hanem a szívemről is.

Máté nem tud rólunk. Fogalma sincs, mit csinálok, ha épp nem dolgozom, főzök vagy a macskával játszom. Fogalma sincs róla, hogy valakivel nagyban játszom. Nem tud róla, hogy a ragyogó szemek, meg a félmosoly nem a barátnőimnek szól és nem is neki. Fogalma sincs róla, hogy miközben pörög a világvége lemez, én fejben már máshoz bújok hozzá, mást akarok megcsókolni, mással akarok hancúrozni. Vajon azért csinálom ezt az egészet, hogy végre figyeljen rám?

Másfél méterre van tőlem, de valójában távolabb, mint valaha. Ha csengő hangon felolvasnám neki a levelet, valószínűleg bólogatna és mosolyogna, majd konstatálná néhány ühümmel, annyira nem figyel rám. Két hét bezártság sok idő. Másfél méter távolság a kanapén pedig elég, hogy beférkőzzön a bizonytalanság. Nem akarom, hogy gyanakodj a szerelmedre. Azt akarom, ha nem lenne tered a gyanakvásra, ahogy neki sem, ha nem lenne köztetek tovább feszíthető távolság. Másfél méter pont elég, hogy ott üljön köztetek valaki csendben, észrevétlenül, kilökve a másikat az életedből.”

Címkék: járvány kapcsolat karantén koronavírus megcsalás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

A Jelena-fanok például a mai napig mindent megtesznek, csak hogy belerondítsanak Hailey és Justin Bieber életébe, de a listán szereplő többi pár, vagy mostanra csak ex-pár is mesélhetne.

Ezek a pasik rabolták el, majd törték össze Jennifer Lawrence szívét

Jennifer Lawrence nem az a színésznő, aki hetente váltogatta volna a pasijait, de azért így volt néhány fájdalmas szakítás az életében.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?