2020.03.29.@ 06.03

„Végignéztem, ahogy a pasim egy másik nővel szexelt”

„… és megváltozott az életem”

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Végignéztem, ahogy a pasim egy másik nővel szexelt”

Elsőre elég bizarrul hangzik az ötlet, hogy a szerelmedet valaki mással lásd együtt, viszont Jazz, egy bevállalós lány egy csomó dologra rájött (vagy közben vagy utána). A négyes légyott (bizony, nem egy hármassal, hanem kapásból egy kettes szorzóval vágtak neki a dolognak) felnyitotta Jazz szemét, hogy elég sok esetben eddig rosszul gondolkodott.

1. A féltékenység döntés kérdése

„Eleinte már attól is kiborultam, ha csak elképzeltem, hogy a pasimhoz hozzányúl egy másik csaj, de érdekes módon átélni élőben teljesen mást hozott elő belőlem. Inkább izgatott és kíváncsi voltam, nyoma sem volt a zöld szemű szörnynek. Igazából a féltékenység nézőpont kérdése és a te saját döntésed, hogyan fogod fel és éled meg.”

2. Egy csomó rejtett fantázia él benned

Sosem gondoltam volna, hogy ennyire beindít, ha néha kívülállóként követem a szerelmem miközben mással hancúrozik, pedig de. Leírhatatlanul bejött a dolog és ezzel megismerkedtem eddig rejtőzködő huncutabb énemmel.”

3. Plusz egy fő közelebb hoz

„Hatalmas bizalomjáték és sok párt elválasztana egymástól, de ránk fordítva hatott. Még erősebbé és szerelmesebbé tette a kapcsolatunkat. Lehet, hogy a közösen átélt titok, vagy az, hogy megugrottuk a féltékenység főpróbáját, de minden sokkal jobb azóta.”

4. Csajban az erő

„Vicces, de még a nőkhöz fűzödő kapcsolatomat is jó irányba terelte a kis tabu esténk. Eddig vetélytársat láttam a többi lányban, de miután megtapasztaltam, hogy mennyire odaadóak szex közben, másként állok a saját nememhez. Egyszerre éreztem magam sebezhetőnek és biztonságban, amit a másik lánynak köszönhetek.”

5. Kommunikáció az új szupererő

„Megtanultam, hogy kizárólag őszinte és nyílt komminukációval működhet egy ilyen dolog. Nem csak maga a szex, de az utána következő rész is. Ha meg tudjuk beszélni a dolgokat, akkor nincs, amit ne győznénk le.”

6. A szex móka

„És nem kell túlmisztifikálni. A pasim lefeküdt egy másik csajjal, miközben én végignéztem az egészet. Kiborulhatok vagy élvezhetem. Szerintem sejted, hogy melyiket választom inkább.”

Címkék: kapcsolat megcsalád négyes szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

3 kérdés, amit a szakértők szerint minden első szex előtt fel kell tenned magadnak

Nem, nem pózokról vagy helyszínekről lesz szó, sokkal inkább arról, milyen célt adsz a szexnek, és benne hogyan helyezed el saját magad.

3 nő elmesélte, milyen érzés aromantikusnak lenni

Nem összekeverendő az aszexualitással!

Egy szakértő szerint eddig tart a jó szex

Néhány perc? Több óra? Mennyi a tökéletes hancúridő?

10 lépés, amivel garantáltan túljutsz egy szakításon

Nem lesz könnyű, de sikerülni fog!

8 nő megosztotta élete legpiszkosabb szex sztoriját

Bele fogsz pirulni, amikor ezeket olvasod!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?