5 jel, hogy chat-pasid beléd zúgott és viszont

Szerelem a koronavírus idején – online felvonás!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 jel, hogy chat-pasid beléd zúgott és viszont

Mindenhol IS együtt

Lehet, hogy kilométerek választanak el titeket, és teljesen bizonytalan, mikor látjátok egymást újra (vagy épp először?) élőben, mégsem tudtok egymástól elszakadni. Ezért olyan lehetetlen helyzetekben is elkíséritek a másikat online, ahová alapból kizárt, hogy bárkit is magatokkal hurcolnátok. (Mosdó, fürdőkád – folytassuk, vagy elképzelted?). Ja, és minden kieső 30 perc, amit egymás nélkül kell eltöltenetek az online térben, elviselhetetlenül fájdalmas és tök értelmetlen.

via GIPHY

Késői KO

Hajnali 1 van, és ti még mindig ott tartotok, hogy: „Nem, te tedd le lépj ki előbb!”. De mivel pillangókkal a gyomrodban, szép reményekkel a lelkedben, és vadul tomboló hormonokkal az agyadban fekszel le, minimális alvás is elég, hogy életben maradj. És ha nem lép le hamarabb, vagy alszik be, megsúgjuk: ezzel ő is így van.

via GIPHY

Csak azt akarom mondani…

A sráctól minden egyes semmiből érkező Baby Yodás mém, vagy szimpla „jól aludtál?” kérdés olyan, mint egy korty pezsgő a legizzasztóbb péntek esti buliban: simogat, elszédít, és csak még többet akarsz belőle. Ja, és hirtelen valamiért azt is azonnal megírnád neki, ha ásítottál, csak hogy végre megint dumáljatok.

via GIPHY

Never ending story

Ajánlott egy jó sorit néhány napja, aminek valamiért kiment a fejedből a címe, így eldöntöd, hogy visszagörgetsz a chatfolyamban. Vagyis görgetnél, amikor rádöbbensz, hogy annyit dumáltatok azóta (is), hogy fizikaileg lehetetlen visszaugrani a dumapartitokban.

via GIPHY

Idézzem?

Igazi screenshot királynő voltál eddig is, de csak és szigorúan az Instát böngészve. Most viszont azon kapod magad, hogy minden romantikus és filmbe illő sorát kifotózod, csak hogy napközben újra és újra felmelegíthesd vele a szíved. Hidd el, neki is megvannak a tartalékai, amikor be kell érnie nélküled.

via GIPHY

Címkék: kapcsolat karantén online kapcsolat online szerelem párkapcsolat szerelem szex várvány

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

A Jelena-fanok például a mai napig mindent megtesznek, csak hogy belerondítsanak Hailey és Justin Bieber életébe, de a listán szereplő többi pár, vagy mostanra csak ex-pár is mesélhetne.

Ezek a pasik rabolták el, majd törték össze Jennifer Lawrence szívét

Jennifer Lawrence nem az a színésznő, aki hetente váltogatta volna a pasijait, de azért így volt néhány fájdalmas szakítás az életében.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?