4 jel, hogy a szerelmed online csal téged a karantén alatt

Nagyon reméljük, hogy egyiket sem tapasztalod meg ezekben a napokban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 jel, hogy a szerelmed online csal téged a karantén alatt

Majd jövök!

Alapjáraton ahhoz is kényelmes, hogy leszaladjon a boltba, még akkor is, ha a kedvenc nasijára éhezik, most viszont naponta kétszer is el kell ugrania valamiért? Ráadásul egyetlen lépést sem tesz a telója nélkül… Nem furcsa?

Csak az enyém!

Korábban minden eszközt együtt használtatok, most viszont úgy félti a táblagépét vagy a laptopját, mintha állami titkokat őrizne rajta. Vagy csak nagyon nem szeretné, ha találnál rajta valamit (lementett fotók, beszélgetések), esetleg attól parázik, hogy elfelejt kijelentkezni a FB fiókjából, és találsz valamit, amit nem kéne látnod?

Tiszta ügy, mocskos részletek

Oké, hogy ebben az időszakban ésszerű, ha a telóitokat is fertőtlenítitek, az viszont elég fura, hogy a fürdőszobába is magával hurcolja a mobilját. Pláne akkor, ha korábban folyamatosan meg kellett csörgetned, mert nem tudta, hol hagyta el éppen.

Szünet nélkül

Reggel az első dolga, hogy a teló után nyúl, este viszont még az ágyból is nyomja a chatet. Amikor viszont megkérdezed, mégis kivel beszél ennyit, olyan haverok és kollégák neveit dobja be, akikből nem tudod kinézni, hogy ennyire fontosak lehetnek neki.

Címkék: férfi jelek karantén lebukás megcsalás mobil online megcsalás szerelem viszony

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Kedves Loki, köszönjük a kérdést, amit valószínűleg nézők ezreiben ültettél el: nárcisztikus dolog belezúgni valakibe, aki külsőleg és belsőleg is félelmetesen hasonlít hozzád, vagy csak egy meglepő örökség az evolúciótól? Beleástuk magunkat a témába.

Ezeket a sztárszerelmeket legszívesebben örökre elfelejtenénk

Vannak sztárpárok, akiket imádunk együtt, vannak, akikről el is feledkezünk a kapcsolatáról, és vannak az alábbi sztárszerelmek. Ezek annyira randomak és megmagyarázhatatlanok, hogy legszívesebben visszamennénk abba az időbe, amikor még békésen éltünk, mert nem hallottunk róluk.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?